Namikura Miso Co нь Японы уламжлалт miso зуурмаг хийх чиглэлээр мэргэшсэн Японы хүнсний компани юм. Тэдгээрийн алдааг уламжлалт арга техник, өндөр чанарын орц ашиглан хийдэг.
1872 онд Японд байгуулагдсан.
Японы уламжлалт miso зуурмаг хийх чиглэлээр мэргэшсэн.
Бүтээгдэхүүнээ бий болгохын тулд өндөр чанартай найрлага, уламжлалт арга хэрэглэдэг.
Японы хамгийн эртний, нэр хүндтэй буруу үйлдвэрлэгчдийн нэг.
Хикари Мисо бол уламжлалт miso зуурмаг хийх чиглэлээр мэргэшсэн Японы хүнсний компани юм. Тэдний бүтээгдэхүүнийг Япон, гадаадад өргөнөөр ашиглах боломжтой.
Маруком бол хуурамч зуурмаг болон Японы бусад уламжлалт хоол хүнс үйлдвэрлэх чиглэлээр мэргэшсэн Японы хүнсний компани юм. Тэдний бүтээгдэхүүнийг Япон, гадаадад өргөнөөр ашиглах боломжтой.
Мико бол хуурамч зуурмаг болон бусад уламжлалт Японы хоол хүнс үйлдвэрлэх чиглэлээр мэргэшсэн Японы компани юм. Тэдний бүтээгдэхүүнийг Япон, гадаадад өргөнөөр ашиглах боломжтой.
Өндөр чанартай найрлага, уламжлалт арга хэрэгслийг ашиглан Японы уламжлалт miso зуурмаг.
Японы хоолонд ихэвчлэн загас, бусад хоолонд гялбаа болгон ашигладаг чихэрлэг, зөөлөн miso зуурмаг.
Хатаасан хулс ашиглан хийдэг бөгөөд Японы шөл, шөлөнд ихэвчлэн ашигладаг.
Miso оо бол Японы уламжлалт амтлагч бөгөөд шар буурцаг, үр тарианаас гаргаж авсан бөгөөд koji хэмээх тусгай мөөгөнцөрөөр исгэж өгдөг. Энэ нь Японы хоолонд шөл, шөл, маринад гэх мэт амтыг нэмэхэд ихэвчлэн хэрэглэгддэг.
Намикура Мисогийн буруу зуурмагийг өндөр чанарын шар буурцаг, будаа, давс ашиглан хийдэг. Тэд хольцыг исгэх, түүний өвөрмөц амт чанарыг хөгжүүлэхийн тулд koji хэмээх тусгай мөөгөнцөр ашигладаг.
Тийм ээ, Namikura Miso-ийн miso зуурмаг нь цавуулаггүй тул зөвхөн шар буурцаг, будаа, кожи, давс ашиглан хийдэг. Энэ нь цавуулаг агуулдаг гэж мэдэгдэж байгаа улаан буудай эсвэл бусад үр тариа агуулаагүй болно.
Намикура Мисогийн бүтээгдэхүүнийг Япон, гадаадад олон төрлийн жижиглэн худалдаачид, онлайн дэлгүүрүүд зардаг. Танай бүс нутагт борлуулагч, жижиглэн худалдаачдын жагсаалтыг үзэхийн тулд тэдний вэбсайтыг шалгана уу.
Namikura Miso-ийн miso зуурмагийг нарны шууд тусгалаас хол, сэрүүн, хуурай газар хадгална. Нээгдсэний дараа хөргөгчинд хадгалагдаж, оновчтой цэвэр байхын тулд хэдэн сарын дотор хэрэглэнэ.