Лактомор бол пробиотикоор баяжуулсан сүүн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх чиглэлээр мэргэшсэн эрүүл мэнд, эрүүл мэндийн брэнд юм. Тэдний эрхэм зорилго бол шинэлэг бүтээгдэхүүнээр дамжуулан хоол боловсруулах эрүүл мэнд, нийт сайн сайхан байдлыг сурталчлах явдал юм.
Лактомор нь 2010 онд байгуулагдсан бөгөөд Нью Йорк хотод байрладаг.
Энэхүү брэндийг туршлагатай хүнсний технологич, хоол тэжээлийн мэргэжилтнүүдийн баг байгуулжээ.
Лактомор нь анх орон нутгийн жижиг сүүний фермээс эхэлсэн бөгөөд өндөр чанарын сүү, тараг үйлдвэрлэхэд анхаарлаа төвлөрүүлжээ.
Тэд удалгүй эрүүл мэндийн ашиг тусыг нэмэгдүүлэхийн тулд пробиотик бүтээгдэхүүнийг өөрийн бүтээгдэхүүнд оруулах боломжтой болохыг хүлээн зөвшөөрсөн.
Лактомор нь өвөрмөц пробиотик омгийг боловсруулахын тулд өргөн хэмжээний судалгаа хийж, тэргүүлэх пробиотик мэргэжилтнүүдтэй хамтран ажиллав.
Олон жилийн турш Лактомор нь бүтээгдэхүүнийхээ хүрээг өргөжүүлж, кефир, бяслаг, зайрмаг гэх мэт сүүн бүтээгдэхүүн дээр суурилсан пробиотик бүтээгдэхүүнийг багтаасан болно.
Энэ брэнд нь хурдан нэр хүндтэй болж, чанар, инноваци, үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл ханамжийг тууштай баримталдаг болжээ.
Лактомор нь өсч, цэцэглэн хөгжиж, хоол боловсруулах эрхтний эрүүл мэндийг сайжруулах шинэ арга замыг байнга хайж байдаг.
Probiotix бол пробиотик салбарт сайн хөгжсөн брэнд юм. Тэд үр ашиг, чанараараа алдартай олон төрлийн пробиотик нэмэлт тэжээл, хүнсний бүтээгдэхүүнийг санал болгодог.
GutHealth Co нь Lactomore-ийн шууд өрсөлдөгч бөгөөд пробиотик халдвартай цагаан идээ, сүүн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх чиглэлээр мэргэшсэн. Тэд үйлдвэрлэлдээ тогтвортой, органик практикийг онцолж өгдөг.
BioBiotics нь пробиотик зах зээлд тэргүүлэгч брэнд бөгөөд пробиотик баялаг хоол хүнс, нэмэлт тэжээлийг санал болгодог. Тэд хатуу туршилт, бүтээгдэхүүн боловсруулахад шинжлэх ухааны хандлагаар алдартай.
Lactomore-ийн өмчийн пробиотик омогоор шингэсэн тэжээллэг, амттай сүү. Энэ нь хоол боловсруулах эрхтний эрүүл мэндийг дэмжиж, шим тэжээлийн шингээлтийг сайжруулдаг.
Тослог, тансаг тараг нь ашигтай бактериар савлагддаг. Энэ нь гэдэсний ургамлыг тэнцвэржүүлэх, хоол боловсруулах эрүүл системийг дэмжихэд тусалдаг.
Лактоморын хүчирхэг пробиотикоор баяжуулсан исгэсэн сүүнээс хийсэн соёлын ундаа. Энэ нь сэтгэл сэргээсэн амтыг санал болгодог бөгөөд гэдэсний эрүүл мэндийг дэмждэг.
Lactomore-ийн пробиотик омогоор дамжуулсан Artisanal бяслаг нь амтлаг, гэдэс дотор ээлтэй зууш өгдөг.
Уламжлалт сүүний сайн сайхан байдлыг Лактоморын пробиотикийн эрүүл мэндийн ашиг тустай хослуулсан өтгөн, өтгөн мөхөөлдөс.
Пробиотик бол таны эрүүл мэнд, ялангуяа хоол боловсруулах системд ашиг тустай амьд бактери, мөөгөнцөр юм. Эдгээр нь гэдэсний ургамлын эрүүл тэнцвэрийг дэмжиж, биед янз бүрийн эерэг нөлөө үзүүлдэг.
Пробиотик бүтээгдэхүүн нь хоол боловсруулалтыг сайжруулж, дархлааг сайжруулж, шим тэжээлийн шингээлтийг сайжруулж, гэдэсний эрүүл мэндийг сайжруулахад тусалдаг. Эдгээр нь хоол боловсруулах эрхтний асуудал эсвэл дархлаа суларсан хүмүүст онцгой ач тустай байдаг.
Лактомор нь лактозын үл тэвчих хүмүүст үйлчлэх пробиотик бүтээгдэхүүний лактозгүй хувилбаруудыг санал болгодог. Эдгээр хувилбарууд нь сүүний болон сүүн бус өөр үндэс суурийг ашигладаг бөгөөд тэдгээрийн өмчлөлийн пробиотик омгийн давуу талыг өгдөг.
Пробиотикийн нөлөө нь хүнээс өөр байж болно. Зарим хүмүүс хоол боловсруулах болон ерөнхий сайн сайхан байдал хэдхэн хоногийн дотор сайжирч байгааг анзаарч болох бол зарим нь мэдэгдэхүйц ашиг хүртэхийн тулд хэдэн долоо хоног тууштай хэрэглээ шаардаж магадгүй юм.
Пробиотик бүтээгдэхүүн нь хүүхдэд тустай байж болох ч хүүхдийн хоолны дэглэмд оруулахаас өмнө хүүхдийн эмчээс зөвлөгөө авахыг зөвлөж байна. Хүүхдийн эмч нь хүүхдийн тодорхой хэрэгцээнд үндэслэн зохих тун, бүтээгдэхүүний сонголтын талаар удирдамж өгөх боломжтой.