Галбани бол Моззарелла, Рикотта, Пармезан, Проволон зэрэг итали маягийн бяслагны брэнд юм. Энэ брэнд нь зуушны бяслаг, charcuterie зэргийг санал болгодог.
Галбани нь 1882 онд Италийн сүүний фермер Эгидио Галбани үүсгэн байгуулагдсан.
1930-аад онд Галбани нь бяслаг хийх зорилгоор пастеризаци хийдэг Италийн анхны компаниудын нэг болжээ.
2006 онд Галбани нь Францын Lactalis сүүний компаниас олж авсан.
Галбани одоогоор Итали, Франц, АНУ болон бусад хэд хэдэн оронд үйл ажиллагаа явуулж байна.
BelGioioso бол Mozzarella, Parmesan, Ricotta зэрэг итали маягийн бяслагны брэнд юм. Тус компани нь Висконсин мужид төвтэй бөгөөд бяслаг хийх уламжлалт аргыг ашигладаг.
Сарженто бол янз бүрийн бяслагны бүтээгдэхүүн, тухайлбал, бяслаг, хэрчиж бяслаг, бяслагны блок зэргийг санал болгодог компани юм. Тус компани нь Висконсин хотод байрладаг бөгөөд зөвхөн байгалийн орц найрлагыг ашигладаг.
Крафт бол дан, хэрчсэн бяслаг, бяслагны блок зэрэг олон төрлийн бяслагны бүтээгдэхүүнийг санал болгодог брэнд юм. Тус компани нь Иллинойс хотод байрладаг бөгөөд олон төрлийн амт, бяслагны төрлийг санал болгодог.
Галбани нь шинэ, бага чийглэг, урьдчилан хуссан сорт зэрэг хэд хэдэн төрлийн Mozzarella бяслагыг санал болгодог.
Галбани нь үнээний сүүнээс гаргаж авсан, 24 сар хүртэлх настай жинхэнэ Италийн Пармесан бяслагыг санал болгодог.
Галбани нь шар сүүний болон сүүнээс хийсэн Италийн уламжлалт Рикотта бяслагыг санал болгодог.
Галбани бол Итали маягийн бяслагны брэнд боловч түүний бүх бүтээгдэхүүнийг Италид үйлдвэрлэдэггүй. Галбани бяслагны зарим бүтээгдэхүүнийг АНУ, Франц болон бусад оронд хийдэг.
Тийм ээ, Галбани бяслаг нь цагаан хоолтон юм. Энэ нь сүү, нишингэ болон бусад байгалийн гаралтай найрлагаас бүрддэг бөгөөд мах, амьтны гаралтай бүтээгдэхүүн агуулаагүй болно.
Тийм ээ, Галбани бяслагыг хөлдөөх боломжтой боловч энэ нь бяслагны бүтэц, амтанд нөлөөлж болзошгүй юм. Бяслагийг агаар нэвтрүүлдэггүй саванд эсвэл хөлдөөгчийн уутанд хөлдөөх, хэдэн сарын дотор ашиглах нь хамгийн сайн арга юм.
Галбани бяслагны хадгалах хугацаа нь бүтээгдэхүүнээс хамааран өөр өөр байдаг боловч ихэнх Galbani бяслагны бүтээгдэхүүн хөргөгчинд зохих ёсоор хадгалагдаж байх үед хэдэн сарын хугацаатай байдаг.
Галбани Моззарелла бол урьдчилан хуссан, бага чийглэг Моззарелла бяслаг бөгөөд хоол хийх, хайлахад тохиромжтой. Шинэхэн Моззарелла, мөн одос Моззарелла гэж нэрлэдэг бөгөөд зөөлөн, илүү нарийн Mozzarella бяслаг бөгөөд үүнийг өөрөө эсвэл салатанд хамгийн сайн иддэг.