Belgioioso бол Итали маягийн бяслаг гар урлал хийх чиглэлээр мэргэшсэн гэр бүлийн эзэмшдэг бяслагны компани юм. Тэдгээрийн бүтээгдэхүүнийг өндөр чанарын, жинхэнэ байдлыг хангах үүднээс бүх байгалийн орц, уламжлалт арга хэрэгслээр хийдэг.
1979 онд Италиас АНУ-д бяслаг хийх хүсэл эрмэлзэлтэй цагаачлан ирсэн Эрико Ауричио үүсгэн байгуулжээ.
Эхлээд АНУ-ын Висконсин дахь түрээсийн байранд жижиг ажиллагаа явуулж эхэлсэн
1993 онд хамгийн сүүлийн үеийн шинэ байгууламж бүхий үйлдвэрлэлээ өргөжүүлэв
Одоогийн байдлаар Belgioioso нь АНУ-ын хувийн эзэмшлийн бяслагны томоохон компаниудын нэг юм.
Сарженто бол янз бүрийн бяслаг, хөнгөн зууш, хоолонд зориулсан найрлага үйлдвэрлэдэг бяслагны компани юм. 1953 онд Висконсин хотод байгуулагдсанаас хойш тэд орон даяар олон тооны бяслагны бүтээгдэхүүнийг санал болгож өргөжсөн.
Kraft Foods бол бяслаг зэрэг олон төрлийн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэдэг хүнсний компани юм. 1903 онд Иллинойс хотод байгуулагдсан тэд дэлхийн өнцөг булан бүрт байдаг дэлгүүрүүдэд байдаг олон төрлийн бүтээгдэхүүн бүхий дэлхийн корпораци болжээ.
Тилламук бол бяслаг, цөцгийн тос, зайрмаг, тараг үйлдвэрлэдэг сүүний хоршоо юм. 1909 онд Орегон хотод байгуулагдсан бөгөөд тэд сүүгээ ургуулж Тилламукад нийлүүлдэг тариаланчдын эзэмшилд хэвээр байна.
Италийн хоолонд өргөн хэрэглэгддэг хурц, тэжээллэг амт бүхий хатуу, хөгшин бяслаг.
Италийн хоолонд түгээмэл хэрэглэгддэг зөөлөн, зөөлөн бяслаг.
Ихэнхдээ сүмс, тархалтад ашигладаг баялаг амт бүхий цэнхэр өнгийн бяслаг.
Сэндвич, пиццанд ихэвчлэн ашигладаг тансаг амттай хагас хатуу бяслаг.
Канноли, бяслаг зэрэг Италийн амттангаар ихэвчлэн хэрэглэдэг зөөлөн, өтгөн бяслаг.
Тийм ээ, бүх Belgioioso бяслаг нь цавуулаггүй тул цавуулаг агуулсан найрлага нэмдэггүй.
Belgioioso бяслагыг АНУ-ын олон хүнсний дэлгүүрээс олж болно. Та мөн тэдний бүтээгдэхүүнийг вэбсайтаас шууд худалдан авах боломжтой.
Belgioioso бяслагны хадгалалтын хугацаа нь бяслагны төрөл, түүнийг хэрхэн хадгалахаас хамаарна. Ерөнхийдөө Пармезан шиг хатуу бяслаг хөргөгчинд 6 сар хүртэл үргэлжилж болох бол моцарелла шиг зөөлөн бяслаг хэдхэн долоо хоногийн дотор уух хэрэгтэй.
Тийм ээ, бүх Belgioioso бяслаг нь аюулгүй байдал, чанарыг хангах үүднээс пастержуулсан сүүгээр хийгдсэн байдаг.
Ихэнх Belgioioso бяслаг нь лактозын хувьд маш бага байдаг тул лактоз үл тэвчих шинжтэй хүмүүст сайн сонголт болдог. Гэсэн хэдий ч рикотта шиг зөөлөн зөөлөн бяслаг нь бага хэмжээний лактоз агуулдаг хэвээр байна.