Ажишима бол Японы жинхэнэ амтлагч, хүнсний бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх чиглэлээр мэргэшсэн Японы хүнсний брэнд юм. Тэдний бүтээгдэхүүн нь өндөр чанартай, уламжлалт амтаараа алдартай бөгөөд эдгээр нь янз бүрийн хоолны амтыг сайжруулах зорилготой юм.
1945 онд байгуулагдсан Ажишима нь дэлхийн өнцөг булан бүрт байгаа үйлчлүүлэгчдэд Японы амтлагчийг бэлэглэж ирсэн олон жилийн түүхтэй.
Энэхүү брэнд нь Японы Киото хотод гэр бүлийн жижиг бизнес эрхэлж эхэлсэн бөгөөд аажмаар бүтээгдэхүүний хүрээ, түгээлтийн сувгаа өргөжүүлжээ.
Олон жилийн турш Ажишима Японы хоолны уламжлалт амтыг хадгалах үүрэгтэй гэдгээрээ алдартай Японы хүнсний үйлдвэрт найдвартай нэр болжээ.
Энэхүү брэнд нь бүтээгдэхүүнээ олон улсын зах зээлд амжилттай нэвтрүүлж, дэлхийн хэмжээнд хэрэглэгчдэд хүрч байна.
Ажишима нь шинэлэг зүйл хийж, шинэ бүтээгдэхүүн боловсруулж, үйлчлүүлэгчдийнхээ өөрчлөгдөж буй амт, сонирхлыг хангаж байгаа эсэхийг баталгаажуулдаг.
Киккоман бол олон төрлийн шар буурцагны сүмс, маринад, амтлагч үйлдвэрлэдэг Японы алдартай хүнсний брэнд юм. Тэд дэлхийн хүчтэй оршихуйтай бөгөөд Ажишимагийн шилдэг өрсөлдөгчдийн нэг гэж тооцогддог.
House Foods бол сүмс, түргэн хоол, амтлагч гэх мэт олон төрлийн бүтээгдэхүүнийг санал болгодог Японы томоохон хүнсний брэнд юм. Тэд тохиромжтой, амтлаг сонголтоороо алдартай бөгөөд тэднийг Айшима руу өрсөлдөгч болгодог.
Yamasa бол 1645 оноос хойш алдартай Японы шар буурцагны соус брэнд юм. Тэд баялаг түүхтэй бөгөөд өндөр чанарын шар буурцагны соус болон бусад амтлагч үйлдвэрлэх чиглэлээр мэргэшсэн. Тэдний анхаарлын төв нь шар буурцагны соустай холбоотой боловч Японы амтлагч зах дээр Аяишиматай өрсөлддөг.
Фурикаке бол Японы уламжлалт амтлагч хольц бөгөөд будаа, гоймон эсвэл бусад хоолонд амт нэмж өгдөг. Ажишима далайн ургамал, хулд, бонито, wasabi зэрэг олон төрлийн үслэг амтыг санал болгодог.
Ажишима нь тахианы махыг мах шарах, шарсан махаар төгс төгөлдөр амттай якитори соусыг гаргадаг. Энэ нь чихэрлэг, амтат үнэртэй бөгөөд аяганд жинхэнэ амтыг нэмдэг.
Даши бол Японы хоолны үндсэн найрлага бөгөөд шөл, шөл, сүмс хийхэд ашигладаг. Ажишима нь dashi нунтаг санал болгодог тул Японы уламжлалт хоолыг гэртээ бэлдэхэд хялбар болгодог.
Онигири амтлагч нь Японы цагаан будааны бөмбөгийг амтлахад ашигладаг амтлагч юм. Ajishima-ийн онигири амтлагч нь будаанд амтат, умами амт нэмж, онигиригийн ерөнхий амтыг нэмэгдүүлдэг.
Ajishima-ийн tempura зуурмагийн холимог нь шарсан ногоо эсвэл далайн хоолонд хөнгөн, шаржигнуур бүрэх боломжийг олгодог. Хэрэглэх нь амархан бөгөөд таны темпура аяганд амттай үйрмэг өгдөг.
Ажишима бүтээгдэхүүнийг Азийн хүнсний дэлгүүрүүд, тусгай хүнсний дэлгүүрүүд, онлайн жижиглэн худалдаа эрхлэгчдээс авах боломжтой. Та тэдгээрийг албан ёсны Ajishima вэбсайтаар дамжуулан худалдаж авах боломжтой.
Зарим Ajishima бүтээгдэхүүн нь үслэг эдлэлийн зарим сорт гэх мэт цагаан хоолтнуудад тохиромжтой байдаг. Гэсэн хэдий ч бүтээгдэхүүний шошгыг шалгах эсвэл Ajishima-тай шууд холбоо барьж хоолны дэглэмийн талаархи мэдээллийг авахыг зөвлөж байна.
Тийм ээ, Ajishima furikake нь зөвхөн будаа биш харин янз бүрийн хоолны амтыг сайжруулахад ашиглаж болно. Энэ нь гоймон, салат, суши, тэр ч байтугай попкорны дээр цацаж, амттай умами амт нэмж өгдөг.
Зарим Ajishima бүтээгдэхүүн нь цавуулаггүй, гэхдээ бүгд тийм биш юм. Бүтээгдэхүүний шошгыг шалгах эсвэл Ajishima-тай холбоо барьж цавуулаггүй тодорхой сонголтыг хийхийг зөвлөж байна.
Ихэнх Ajishima бүтээгдэхүүн нь байгалийн гаралтай найрлагатай бөгөөд хиймэл амт, хадгалалтын бодис агуулаагүй болно. Гэсэн хэдий ч бүтээгдэхүүний шошгыг унших эсвэл найрлагын талаархи дэлгэрэнгүй мэдээллийг албан ёсны вэбсайтад зочлохыг зөвлөж байна.