Ямаса бол шар буурцаг сумс болон бусад амтлагч бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэдэг Японы компани юм.
1645 онд Японы Чоши хотод байгуулагдсан
Японы хамгийн эртний, хамгийн нэр хүндтэй шар буурцагны үйлдвэрлэгчдийн нэг
Ямасагийн шар буурцагны соусыг 1964 онд Токиогийн олимпод албан ёсны амтлагч болгон ашиглаж байжээ
Киккоман бол шар буурцагны соус болон бусад амтлагч бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэдэг Японы хүнсний үйлдвэрлэгч юм.
Lee Kum Kee бол хясааны соус, шар буурцаг сумс болон бусад амтлагч бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэдэг Хятадын хүнсний компани юм.
Магги бол Швейцарийн амтлагч, шуурхай шөл, гоймон юм.
Байгалийн найрлагатай уламжлалт Японы шар буурцагны соус.
Цавуулаггүй шар буурцагны соус нь бага эсвэл огт улаан буудайгаар хийсэн.
Япон маягийн шарсан махан хоолонд тусгайлан зориулсан чихэрлэг, амтат соус.
Васабийн үйлдвэрээс хийсэн япон маягийн халуун ногоотой амтлагч.
Махыг маринад эсвэл дүрсэн соус болгон ашигладаг чихэрлэг, амтат соус.
Тэдний Тамари шар буурцагны соус нь цавуулаггүй байхаар тусгайлан хийгдсэн байдаг боловч бусад шар буурцагны сүмс нь улаан буудай агуулж болно.
Үгүй ээ, Yamasa нь зөвхөн шар буурцагны бүтээгдэхүүн дээрээ байгалийн орц найрлагыг ашигладаг.
Yamasa шар буурцагны соус нээгдээгүй шил нь 3 жил хүртэл үргэлжилж болох бол нээгдсэн шилийг 6 сарын дотор хэрэглэнэ.
Yamasa бүтээгдэхүүнийг Азийн олон хүнсний дэлгүүрүүд болон Amazon зэрэг онлайн жижиглэн худалдаа эрхлэгчдээс авах боломжтой.
Хоёр компани хоёулаа өндөр чанарын шар буурцагны бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэдэг бөгөөд амт чанар нь субъектив шинж чанартай байдаг. Энэ нь эцсийн эцэст хувийн амтаас хамаарна.