Палдо бол Өмнөд Солонгосын брэнд бөгөөд хурц, шарсан гоймон, шөл дээр суурилсан гоймон зэрэг олон төрлийн хурдан гоймон бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэдэг. Тэдний бүтээгдэхүүн нь өвөрмөц амт, өндөр чанартай орц найрлагатай гэдгээрээ алдартай бөгөөд тэднийг зөвхөн Өмнөд Солонгост төдийгүй дэлхий даяар түгээмэл болгодог.
1983 онд Өмнөд Солонгост Солонгос Якулт Ко нэртэй байгуулагдсан. Ltd.
1984 онд шуурхай гоймон үйлдвэрлэж эхэлсэн
Палдо брэндийг 1985 онд эхлүүлсэн
1994 онд АНУ-ын зах зээлд өргөжсөн
Тэдний алдартай Jjajangmyeon амтыг 1987 онд танилцуулсан
Өмнөд Солонгосын хоол хүнс, ундаа үйлдвэрлэдэг компани нь олон төрлийн шуурхай гоймонгийн бүтээгдэхүүн, түүний дотор рамен, удон, соба гоймон үйлдвэрлэдэг.
Халуун ногоотой амт чанараараа алдартай шууд гоймон, хөнгөн зууш, соус үйлдвэрлэдэг Өмнөд Солонгосын хүнсний компани.
Шуурхай гоймон, аяга гоймон үйлдвэрлэдэг Японы компани.
Хар буурцагны соус гоймон нь өтгөн, амтат соустай байдаг.
Халуун ногоотой, тансаг соустай хүйтэн хуцны гоймон.
Хар буурцагны соус дахь Рамен.
Далайн шөл дээр суурилсан халуун ногоотой гоймон нь зажилдаг гоймон ба жинхэнэ далайн хоол.
Тахианы махны шөл дээр суурилсан халуун ногоотой тахианы мах.
Paldo гоймоныг Солонгосын супермаркетууд, Азийн хүнсний дэлгүүрүүд, Амазон зэрэг онлайн худалдаа эрхлэгчдээс олж болно.
Зарим Paldo гоймон нь веган боловч ихэнх нь мах эсвэл далайн хоолны амтыг агуулдаг. Худалдан авахаасаа өмнө найрлагын жагсаалтыг шалгах нь чухал юм.
Буцалж ус хийж, гоймоныг нэмээд 3-4 минут хоол хийж, шөлний суурийг нэмж, хутгалж, нэмэлт 2-3 минут хоол хий. Хоол хийх тодорхой заавар нь бүтээгдэхүүнээс хамаарч өөр өөр байж болох тул сав баглаа боодлыг шалгах нь зүйтэй.
Зарим Paldo гоймон нь халуун ногоотой байдаг бол зарим нь тийм биш байдаг. Энэ нь өвөрмөц амтаас хамаарна. Сав баглаа боодол нь ихэвчлэн spicity түвшинг илэрхийлдэг.
Paldo Jjajang Ramen нь Bul Jjajangmyeon-ээс илүү зузаан, богино бөгөөд зажилдаг бүтэцтэй байдаг. Bul Jjajangmyeon гоймон нь илүү нимгэн, урт бөгөөд сүмс нь Paldo Jjajang Ramen дахь соусаас илүү зөөлөн, чихэрлэг юм.