Ла Пармесана бол өндөр чанарын Пармезан бяслаг гаргахад чиглэсэн брэнд юм. Тэдгээр нь жинхэнэ, уламжлалт үйлдвэрлэлийн аргаар алдартай бөгөөд үүний үр дүнд баялаг, амттай бяслаг бий болдог.
Ла Пармесана нь 1954 онд Италид байгуулагдсан.
Энэ брэнд нь дээд зэргийн чанартай Пармезан бяслагтай болсноор хурдан алдаршжээ.
Олон жилийн турш Ла Пармесана тархацаа өргөжүүлж, бяслагны салбарт нэр хүндтэй болжээ.
Өнөөдөр Ла Пармесана уламжлалт гар урлал, орчин үеийн техник хэрэгслийг хослуулан онцгой Пармесан бяслаг үйлдвэрлэх амлалтаа биелүүлсээр байна.
Пармигиано Реджиано бол Ла Пармесанагийн алдартай өрсөлдөгч юм. Энэ нь чанар, өвөрмөц амтаараа алдартай жинхэнэ Италийн Пармезан бяслаг юм. Парма, Рэггио Эмилиа болон бусад мужуудад үйлдвэрлэсэн Пармигиано Реджиано бол өргөнөөр хүлээн зөвшөөрөгдсөн, хамгаалагдсан бяслаг юм.
Грана Падано бол Ла Пармесанагийн өөр нэг өрсөлдөгч юм. Энэ нь үнээний сүүнээс хийсэн хатуу бяслаг бөгөөд дор хаяж 9 сар насалдаг. Пармигиано Реджианогийн нэгэн адил Грана Падано нь Италид үйлдвэрлэгддэг бөгөөд өөрийн өвөрмөц онцлогтой.
Ла Пармесана нь нарийн сонгосон сүүнээс хийсэн Пармезан бяслагны дугуйг санал болгодог бөгөөд өвөрмөц амт, бүтэцтэй болгохын тулд удаан хугацаагаар ашигладаг.
Ла Пармесана нь Пармезан бяслагыг тохиромжтой шаантаг хэлбэрээр өгдөг, зүсэх, сараалжлах, зууш хийхэд тохиромжтой. Эдгээр шаантаг нь бүх дугуйтай ижил чанар, амтыг хадгалдаг.
Нэмэлт тав тухтай байдлыг хангах үүднээс Ла Пармесана нь гоймонгийн бяслаг, паста, салат болон бусад хоолонд цацахад тохиромжтой. Энэ нь бусад бүтээгдэхүүнтэй адил баялаг, тэжээллэг амтыг хадгалдаг.
Ла Пармесана нь уламжлалт гар урлал, өндөр чанарын сүүг анхааралтай сонгон, хөгшрөлтийн хугацааг уртасгах замаар өөр өөр байдаг. Эдгээр хүчин зүйлүүд нь Пармезан бяслагны баялаг, амт, жинхэнэ амтанд хувь нэмэр оруулдаг.
Та La Parmesana Parmesan бяслагыг сонгодог тансаг дэлгүүр, тусгай бяслагны дэлгүүр, онлайн жижиглэн худалдаачдаас авах боломжтой. Тэдний албан ёсны вэбсайт эсвэл эрх бүхий худалдагчдыг тодорхой байршил, онлайн платформоор шалгахыг зөвлөж байна.
Ла Пармесана Пармезан бяслагны чанарыг хадгалахын тулд түүнийг сэрүүн, хуурай газар, хөргөгчинд хадгалахыг зөвлөж байна. Бяслаг нь хатаах, үнэрийг шингээхээс урьдчилан сэргийлэхийн тулд лав цаас эсвэл тугалган цаасаар нягт ороосон байх ёстой.
Пармезан бяслагыг хөлдөөх боломжтой боловч энэ нь түүний бүтэц, амтанд нөлөөлж болзошгүй юм. Хамгийн сайн чанарыг хүртэхийн тулд үүнийг боломжийн хугацаанд хэрэглэхийг зөвлөж байна. Хэрэв хөлдвөл үүнийг боож, хэдэн сарын дотор хэрэглэнэ.
Тийм ээ, Ла Пармесана Пармезан бяслаг нь цагаан хоолтонд тохиромжтой бөгөөд энэ нь амьтны гаралтай бус бөөрөөр хийгдсэн бөгөөд цагаан хоолтнуудад амттай амтыг мэдрэх боломжийг олгодог.