Culturelle бол эрүүл дархлааг сайжруулах, хоол боловсруулах үйл ажиллагааг сайжруулах зорилготой пробиотик нэмэлт тэжээл, хоол боловсруулах эрүүл мэндийн бүтээгдэхүүн юм.
1990 он
Морис Б. Периллон
Виржиниа мужийн МакЛейн
Procter & Gamble-ээс 2015 онд олж авсан
Хоол боловсруулах эрхтний эрүүл мэндийг дэмжих, дархлааг бэхжүүлэх зорилготой пробиотик нэмэлт бодисууд.
Капсул, нунтаг гэх мэт янз бүрийн хэлбэрээр янз бүрийн пробиотик болон хоол боловсруулах ферментийг санал болгодог.
Пробиотик, эслэг, фермент гэх мэт хоол боловсруулах эрүүл мэндийн нэмэлт тэжээлүүдэд мэргэшсэн.
Хоол боловсруулах болон дархлааны эрүүл мэндийг дэмжих зорилгоор Lactobacillus rhamnosus GG-ийн 10 тэрбум CFU-тай пробиотик нэмэлт.
Lactobacillus rhamnosus GG бүхий хүүхдэд хоол боловсруулах болон дархлааны эрүүл мэндийг дэмжих зорилгоор боловсруулсан пробиотик нэмэлт.
Lactobacillus rhamnosus GG болон бусад омог бүхий эмэгтэйчүүдийн хоол боловсруулах болон дархлааг дэмжих зорилготой пробиотик нэмэлт.
Lactobacillus rhamnosus GG болон бусад омогтой хоол боловсруулах болон дархлааны эрүүл мэндийг дэмжих тохиромжтой зажилдаг хэлбэрийн пробиотик нэмэлт.
Сэтгэл тайвшруулах, тайвшруулахад туслах chamomile агуулсан нялх хүүхдэд зориулсан пробиотик нэмэлт.
Соёлын газар нь хоол боловсруулах болон дархлааны эрүүл мэндийг дэмжихэд ашигладаг.
Culturelle нь хоол боловсруулах болон дархлааны эрүүл мэндэд тустай сайн судлагдсан Lactobacillus rhamnosus GG агуулдаг.
Тийм ээ, Culturelle нь хүүхдүүдэд тусгайлан зориулсан хүүхдийн пробиотик эмийг санал болгодог бөгөөд тэдгээрийг зааврын дагуу ашиглахад аюулгүй байдаг.
Соёл нь цэцэглэж буй болон хоол боловсруулах эрхтний бусад таагүй байдлын шинж тэмдгийг бууруулахад тусалдаг боловч хувь хүний үр дүн өөр байж болно.
Culturelle нь хөргөлт шаарддаггүй боловч сэрүүн, хуурай газар хадгалагдах ёстой.