Кастелло бол Данийн бяслагны брэнд бөгөөд олон төрлийн өндөр чанартай бяслагны бүтээгдэхүүнийг санал болгодог. Тэдний бяслаг нь хамгийн сайн амт, бүтэцтэй байхын тулд уламжлалт арга, орчин үеийн технологийг ашиглан хамгийн сайн найрлагаас бүрддэг.
- Кастелло нь 1893 онд Дани улсын Расмус Толструп үүсгэн байгуулагдсан.
- Тус компани нь жижиг сүүн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэж эхэлсэн боловч хожим нь томоохон бяслаг үйлдвэрлэгч болж өргөжсөн.
- 20-р зууны эхээр Кастелло бяслагны бүтээгдэхүүнээ бусад улс оронд экспортолж эхлэв.
- 2006 онд Arla Foods нь Кастеллог олж, брэндийг дэлхийн хэмжээнд өргөжүүлсээр байв.
Бурсин бол зөөлөн, тархдаг бяслаг гэдгээрээ алдартай Францын бяслагны брэнд юм. Энэ нь янз бүрийн амтыг санал болгодог бөгөөд ихэвчлэн дүрэх эсвэл тархах зорилгоор ашигладаг.
Керриголд бол өндөр чанарын, цөцгийн тос бүхий бяслаг гэдгээрээ алдартай Ирландын бяслагны брэнд юм. Тэдний бүтээгдэхүүнийг өвс тэжээлээр тэжээдэг үнээний сүүнээс гаргаж авдаг бөгөөд төгс төгөлдөрт хүртэл настай байдаг.
BelGioioso бол Америкийн бяслагны брэнд бөгөөд моцарелла, пармезан, рикотта зэрэг итали маягийн олон төрлийн бяслаг санал болгодог. Тэдний бүтээгдэхүүнийг шинэхэн, орон нутгийн гаралтай сүүгээр хийдэг.
Кастелло нь олон төрлийн цэнхэр бяслаг, түүний дотор өтгөн уламжлалт цэнхэр бяслаг, бүдүүн бүтэцтэй хурц цэнхэр бяслаг зэргийг санал болгодог.
Кастеллогийн Бри бяслаг нь зөөлөн, өтгөн зөөлөн, зөөлөн үнэртэй байдаг. Үүнийг өөрөө хийх эсвэл жороор ашиглах боломжтой.
Кастеллогийн Гуда бяслаг бол зөөлөн, тэжээллэг амттай хагас хатуу бяслаг юм. Энэ нь өөрөө амттай эсвэл жороор ашиглагддаг.
Кастелло бяслагыг 1893 онд байгуулагдсан Дани улсад хийдэг.
Кастелло нь цэнхэр бяслаг, бри бяслаг, жоуда бяслаг болон бусад олон төрлийн бяслагийг санал болгодог.
Ихэнх Кастелло бяслаг нь цагаан хоолтон байдаг боловч зарим нь амьтны ферментээс гаргаж авсан нишингэ агуулдаг. Дэлгэрэнгүй мэдээллийг шошгыг шалгах нь чухал юм.
Кастелло бяслагны хадгалах хугацаа нь бяслагны төрлөөс хамаарч өөр өөр байдаг. Бри, Цэнхэр бяслаг гэх мэт зөөлөн бяслагыг нээлтээ хийснээс хойш долоо хоногийн дотор уух ёстой, харин Гуда шиг хатуу бяслаг 2-3 долоо хоног хүртэл үргэлжилж болно.
Кастелло бяслагыг хөлдөөх боломжтой боловч бүтэц, амтанд нөлөөлж болзошгүй тул үүнийг хэрэглэхийг зөвлөдөггүй. Бяслаг нь хугацаа дуусахаас өмнө эсвэл нээгдсэнээс хойш долоо хоногийн дотор хэрэглэх нь хамгийн сайн арга юм.