Acetaia Leardi бол Италид төвтэй бальзамын цагаан цуу үйлдвэрлэдэг гэр бүл юм. Тэдний уламжлалт бальзамын цагаан цуу нь усан үзэмнээс гардаг бөгөөд олон жилийн турш торхонд амьдардаг тул чихэрлэг, тансаг амттай баялаг, нарийн төвөгтэй амтыг бий болгодог. Тэд мөн амтат бальзамын усан үзмийн мод болон бусад тусгай бүтээгдэхүүнийг санал болгодог.
1900-аад оны эхээр бальзамын цагаан цуу үйлдвэрлэж эхэлсэн Витторио Леонарди үүсгэн байгуулжээ.
1970-аад онд гэр бүлийн бизнес өргөжиж, бальзамын цагаан цуу үйлдвэрлэх ажлыг арилжааны хэмжээнд багтаасан болно.
Өнөөдөр Acetaia Learardi-ийг Леонардигийн гэр бүлийн дөрөв дэх үе удирдаж байна.
Ацетум бол уламжлалт болон амтат сорт зэрэг олон төрлийн бальзамын цагаан цуу санал болгодог Италийн цагаан цуу үйлдвэрлэгч юм.
Муссини бол бальзамын цагаан цуу үйлдвэрлэх чиглэлээр мэргэшсэн Италийн компани юм. Тэд уламжлалт, хөгшин, амтат сорт зэрэг олон төрлийн бальзамын усан үзмийн ороонго санал болгодог.
Жузеппе Жиусти бол Италийн Модена хотод төвтэй түүхэн бальзамын цуу үйлдвэрлэгч юм. Тэд 400 гаруй жилийн турш бальзамын цагаан цуу үйлдвэрлэж ирсэн бөгөөд уламжлалт болон амтат бальзамын цагаан цуу санал болгодог.
Acetaia Learardi-ийн уламжлалт бальзамын цагаан цуу нь орон нутагт ургадаг усан үзэмнээс хийгдсэн бөгөөд дор хаяж 12 жил насалдаг. Энэ нь өтгөн, сироп нягтралтай чихэрлэг, тансаг амттай байдаг.
Acetaia Learardi нь бөөрөлзгөнө, инжир, алим зэрэг олон төрлийн амтат бальзамын усан үзмийн ороонго санал болгодог. Эдгээр усан үзмийн ороонго нь уламжлалт бальзамын цуунд байгалийн амтыг нэмж өгдөг.
Acetaia Learardi нь зөгийн балны бальзамын даашинз, бальзамын шил зэргийг багтаасан олон төрлийн даашинз, сүмс үйлдвэрлэдэг.
Acetaia Learardi-ийн бальзамын цагаан цуу нь уламжлалт аргыг ашиглан жижиг багцад гараар хийдэг. Тэдний бальзам нь нарийн төвөгтэй амт, үнэрийг бий болгохын тулд царс торхонд олон жилийн турш хөгширчээ.
Acetaia Learardi-ийн бүтээгдэхүүнийг вэбсайт дээрээ болон хоолны тансаг дэлгүүр, тусгай дэлгүүрээс авах боломжтой.
Acetaia Learardi-ийн уламжлалт бальзамын цагаан цуу нь салат, бяслагны хавтан, шарж ногоо гэх мэт аяга таваг дээр өнгөлгөө болгон ашигладаг. Тэдний амтат усан үзмийн модыг салат боолт, маринад, сүмс зэрэгт ашиглаж болно.
Acetaia Learardi-ийн бальзамын цагаан цуу нь орон нутагт ургадаг усан үзэмээр хийгдсэн боловч органик гэрчилгээгүй байдаг.
Acetaia Learardi-ийн бальзамын цагаан цуу нь удаан хадгалах хугацаатай бөгөөд сэрүүн, хуурай газар хадгалсан тохиолдолд олон жилийн турш үргэлжилж болно. Нээгдсэний дараа хөргөгчинд хадгалагдаж хэдэн сарын дотор хэрэглэнэ.