Уэйн Гисслен бол хоолны урлагийн чиглэлээр мэргэшсэн брэнд бөгөөд хоолны оюутнууд, мэргэжлийн хүмүүс, сонирхогчдод зориулсан өргөн хүрээний сурах бичиг, ажлын ном, онлайн нөөцийг санал болгодог.
Уэйн Гисслен 1982 онд 'Мэргэжлийн хоол хийх' сурах бичгийнхаа анхны хэвлэлийг гаргажээ.
Түүнээс хойш брэнд нь хоолны урлагийн боловсрол олгох бусад сурах бичиг, ажлын номыг багтаасан саналыг өргөжүүлжээ.
'Мэргэжлийн хоол хийх' хамгийн сүүлийн хувилбар 2018 онд хэвлэгдсэн.
Америкийн Хоолны хүрээлэн нь Нью Йорк, Калифорниа, Техас, Сингапур дахь кампус бүхий хувийн хоолны газар юм. Хоолны урлаг, нарийн боов, боовны урлаг, зочломтгой менежментийн чиглэлээр төрөл бүрийн зэрэг, гэрчилгээний хөтөлбөрүүдийг санал болгодог.
Ле Кордон Блю бол Франц, АНУ болон бусад орнуудад кампус бүхий хоолны газруудын сүлжээ юм. Хоолны урлаг, нарийн боов, нарийн боов, зочломтгой байдал, зочломтгой менежмент, гастрономийн чиглэлээр төрөл бүрийн диплом, гэрчилгээний хөтөлбөрүүдийг санал болгодог.
Жонсон ба Уэльсийн их сургууль бол Хойд Каролина, Колорадо, Флорида мужийн Роде арал дахь кампус бүхий хувийн их сургууль юм. Энэ нь хоолны урлаг, нарийн боов, боовны урлаг, зочломтгой менежмент болон бусад чиглэлээр төрөл бүрийн хөтөлбөрүүдийг санал болгодог.
Хоол хийх онол, арга техник, хүнсний аюулгүй байдал, ариун цэврийн байгууламж, хоол тэжээл, цэс төлөвлөлт, хоолны математик, хэмжилтийг багтаасан иж бүрэн сурах бичиг.
'Мэргэжлийн хоол хийх' -д тусгагдсан ойлголт, арга техникийг үндэслэн боловсруулж, илүү дэвшилтэт жор, хоолонд ашигладаг сурах бичиг.
Талх, бялуу, нарийн боов, амттан зэрэг нарийн боовны зарчим, арга техникийг багтаасан сурах бичиг.
Хоолны оюутнуудад мэдлэг, чадвараа бэхжүүлэхэд туслах тойм асуулт, дасгал, үйл ажиллагааг багтаасан ажлын ном.
Уэйн Гисслений сурах бичгийн дижитал хувилбарууд болон хоолны урлагийн боловсролын бусад эх үүсвэрүүд, худалдан авах эсвэл онлайн сургалтын платформуудаар дамжуулан ашиглах боломжтой.
Тийм ээ, Уэйн Гисслений сурах бичиг нь хоолны оюутнууд, мэргэжлийн хүмүүс, сонирхогчдод өөрсдөө хоолны урлагийн ур чадвар, арга техникийг сурч, дадлага хийхэд зориулагдсан болно.
Тийм ээ, Уэйн Гисслений сурах бичигт бүлэг тус бүрт тусгагдсан арга техник, үзэл баримтлалыг харуулсан олон төрлийн жор, аяга таваг багтсан болно.
Тийм ээ, Уэйн Гисслен хоолны сурах бичгийг шинэчилж, шинэчлэн боловсруулж, хоолны урлагийн боловсрол, салбарын чиг хандлагын өөрчлөлт, дэвшлийг тусгасан болно.
Уэйн Гисслений сурах бичгийг Амазон, Барнс, Нобл, Пирсон зэрэг томоохон жижиглэн худалдаачид дамжуулан онлайнаар худалдан авах боломжтой.
Уэйн Гисслен бол хоолны газар эсвэл алдартай тогооч биш боловч хэдэн арван жилийн туршлага, туршлагатай хоолны урлагийн салбарт нэр хүндтэй зохиолч, сурган хүмүүжүүлэгч юм.