Вагюмастер бол Японы өндөр чанарын үхрийн мах, түүний дотор Вагю үхрийн махаар мэргэшсэн дээд зэрэглэлийн махны брэнд юм. Тэдний бүтээгдэхүүнийг Японы өнцөг булан бүрт сайтар сонгосон фермүүдээс гаргаж авдаг бөгөөд баялаг амт, бүтэцийг нь хадгалах уламжлалт арга хэрэгслийг ашиглан боловсруулдаг. Вагямастер нь дэлхий даяар мах хайрлагчдад өвөрмөц хоолны туршлага өгөх зорилготой.
Вагямастер нь 2004 онд Японы Токио хотод байгуулагдсан.
Энэ нь орон нутгийн жижиг бизнес болж эхэлсэн бөгөөд аажмаар олон улсын зах зээлд өргөжсөн.
Вагямастер нь тансаг махны салбарт тэргүүлэгч брэнд болж, онцгой чанар, амтаараа алдартай.
Кобе үхрийн мах бол Вагюгийн үхрийн Тажима омогоос гаралтай Вагю үхрийн нэг төрөл юм. Энэ нь өндөр ширүүн, зөөлөн бүтэцтэй гэдгээрээ алдартай бөгөөд Вагямастерын бүтээгдэхүүний түгээмэл хувилбар юм.
Омаха Стейк бол АНУ-д төвтэй, үхрийн мах, түүний дотор Вагю үхрийн махыг санал болгодог. Тэд махаа хамгийн сайн чанарын фермээс эх үүсвэрээр гаргаж, түүний амт, эмзэг байдлыг сайжруулахын тулд уламжлалт хөгшрөлтийн аргыг ашигладаг гэж мэдэгджээ.
Вагямастерын хамгийн том бүтээгдэхүүн болох Вагю үхрийн мах бол өндөр махлаг, эмзэг амтаараа алдартай үхрийн махны бүтээгдэхүүн юм. Шарсан мах, шарсан мах, газрын үхрийн мах гэх мэт янз бүрийн зүсэлт хийх боломжтой. Вагю үхрийн мах нь мах хайрлагчдад зайлшгүй шаардлагатай байдаг.
Кобе үхрийн мах бол Вагюгийн үхрийн Тажима омогоос гаралтай Вагю үхрийн нэг төрөл юм. Вагю үхрийн махны нэгэн адил энэ нь өндөр ширхэгтэй, зөөлөн бүтэцтэй гэдгээрээ алдартай боловч Японы Кобе мужаас гаралтай.
Вагю үхрийн мах бол Японоос гаралтай үхрийн тодорхой омгийн гаралтай үхрийн махны гаралтай бүтээгдэхүүн юм. Энэ нь өвөрмөц амт, зөөлөн бүтэцтэй зээл олгодог өндөр түвшний maring хэлбэрээр алдартай.
Кобе үхрийн мах бол Тажима омгийн гаралтай Вагюгийн үхрийн нэг төрөл бөгөөд зөвхөн Японы Кобе мужид ургадаг. Кобийн бүх үхрийн мах бол Вагюгийн үхрийн мах боловч Вагюгийн бүх үхрийн мах нь Кобийн үхрийн мах биш юм.
Вагямастер нь үхрийн махаа Японы өнцөг булан бүрт сайтар сонгосон фермүүдээс авдаг бөгөөд энэ нь чанартай, тогтвортой фермерийн аж ахуйд төвлөрдөг.
Вагю үхрийн махыг хоол хийх хамгийн сайн арга бол хоол хийх хугацааг багасгаж, махыг хайж олохын тулд өндөр дулааныг ашиглах явдал юм. Энэ нь marble-ийг жигд тарааж, махны нарийн амтыг хадгалдаг.
Тийм ээ, Вагямастерийн үхрийн мах нь халалаар баталгаажсан тул Исламын хоолны дэглэмийн дагуу боловсруулагдсан гэсэн үг юм.