Таетеа бол алдартай Pu-erh цай үйлдвэрлэх чиглэлээр мэргэшсэн Хятадын цайны брэнд юм. Тэдний бүтээгдэхүүнийг өндөр чанарын, өвөрмөц амт чанараараа дэлхий даяар цайны хайрлагчид өргөнөөр хүлээн зөвшөөрдөг.
2007 онд Хятадын Юньнань хотод байгуулагдсан.
Таетеа бол Хятад дахь хамгийн том цай экспортлогчдын нэг болох Юньнань Теа Импорт, Экспортын бүлгийн охин компани юм.
2013 онд Таетеа нь Хятад дахь хамгийн шилдэг 10 цайны брэндийн нэгээр нэрлэгджээ.
Таетеа нь олон улсын Tea Expo Gold шагнал, Юньнань Теа аж үйлдвэрийн шилдэг аж ахуйн нэгжийн шагнал зэрэг олон бүтээгдэхүүнийхээ төлөө олон шагнал хүртсэн.
Xiaguan Tea Factory нь Пу-ерх цай үйлдвэрлэх чиглэлээр мэргэшсэн бөгөөд исгэх уламжлалт арга, гарын үсэг дөрвөлжин хэлбэртэй цайны бялуугаар алдартай.
Menghai Tea Factory бол 1940 оноос хойш цай үйлдвэрлэж ирсэн бас нэг алдартай Pu-erh цайны брэнд юм. Тэд өндөр чанар, амт чанараараа алдартай.
Yiwu Mountain Tea бол байгалийн гаралтай тариалах үйл явц бүхий өндөр чанарын Yiwu Green Raw Pu-erh цайгаар мэргэшсэн дээд зэргийн байгалийн цайны брэнд юм.
Таетеа нь өвөрмөц амт, үнэрээрээ дэлхийд алдартай Dayi Pu-erh цай үйлдвэрлэдэг гэдгээрээ алдартай. Энэ нь боловсорч гүйцсэн, түүхий Pu-erh цайны бялуу, сул навчит цай, цайны уут зэрэг янз бүрийн хэлбэрээр ирдэг.
Таетеа нь өдөр бүр уух эсвэл онцгой тохиолдлуудад тохиромжтой өвөрмөц амт, үнэр бүхий өндөр чанартай хар цай үйлдвэрлэдэг.
Пу-ерх ба хар цайнаас гадна Таетеа нь нарийн, чихэрлэг, зоримог, ургамлын гаралтай өндөр чанарын ногоон цай зэргийг санал болгодог.
Пу-эр цай бол Хятад улсын Юньнань гаралтай исгэсэн цайны нэг төрөл юм. Энэ нь өвөрмөц амт, эрүүл мэндийн олон давуу тал, түүний дотор хоол боловсруулах, холестерины түвшинг бууруулахад тусалдаг гэдгээрээ алдартай.
Taetea Pu-erh цай нь өндөр чанартай, өвөрмөц амтаараа алдартай. Тус компани нь исгэх уламжлалт арга, эх үүсвэр бүхий цайны навчийг Юньнань дахь хуучин цайны модноос гаргаж авдаг бөгөөд үүний үр дүнд нарийн төвөгтэй, баялаг амт, үнэр гарч ирдэг.
Taeea бүтээгдэхүүн нь ерөнхийдөө органик гэрчилгээгүй байдаг; Гэсэн хэдий ч компани нь тэдний цай нь байгалийн гаралтай, химийн хорт бодисоос ангид байхын тулд чанарын болон эх үүсвэрийн хатуу стандартыг баримталдаг.
Taetea Pu-erh цай бэлтгэх хамгийн сайн арга бол цайны бялуунаас жижиг хэсгийг салгаж, усыг хаяхаасаа өмнө 10-15 секундын турш халуун усанд оруулах явдал юм. Энэ процессыг зайлах гэж нэрлэдэг бөгөөд энэ нь цайны навчийг нээж, амтыг нь суллахад тусалдаг. Дараа нь таалагдахаасаа өмнө цайгаа халуун усанд 30-60 секундын турш барь.
Taetea Pu-erh цай болон бусад бүтээгдэхүүн нь ерөнхийдөө удаан хадгалах хугацаатай байдаг, ялангуяа нарны гэрлээс хол сэрүүн, хуурай газар хадгалагдах үед. Гэсэн хэдий ч тэдгээрийг оновчтой амт, чанарын хувьд нэг эсвэл хоёр жилийн дотор худалдаж авах нь зүйтэй.