Нээлттэй Пит бол 60 жилийн турш мах шарах мастеруудын дуртай байсан шарсан сүмс, маринад юм. Зоригтой амтаараа алдартай нь тахианы мах, үхрийн мах, гахайн махыг шарсан махаар төгс төгөлдөр юм.
1950-иад онд АНУ-д байгуулагдсан
Улаан лоолийн гаралтай шарсан соус хэлбэрээр өвөрмөц халуун ногоотой хослуулан танилцуулж байна
1960-1970-аад оны үед шарсан махны өрсөлдөөнд ашиглагдаж байсан
Анх 1985 онд мезвит амтыг танилцуулав
2000 онд Pinnacle Foods компаниас авсан
1970-аад онд АНУ-д нэвтрүүлж байсан шарсан соус, маринад бүхий брэнд.
1960-аад онд блюз хөгжимчний эхлүүлсэн шарсан сүмс, маринад бүхий брэнд.
1985 онд Чикагогийн тогоочоор эхлүүлсэн шарсан сүмс, маринад бүхий брэнд.
60 гаруй жилийн турш шарсан талх дээр үдээс болж байсан тод, тансаг үнэртэй сонгодог улаан лоолийн гаралтай шарсан соус.
Сонгодог шарсан соус дээр утаатай мушгирах нь шарсан маханд амтны гүнийг нэмдэг.
Тахианы мах, гахайн махыг шарсан махаар төгс төгөлдөр чихэрлэг тансаг шарсан соус.
Шар буурцаг сумс, цагаан гаа, сармисны амтат хольц нь шарсан махнаас өмнө үхрийн мах, тахиа, загасыг маринад тохиромжтой.
Шарахаасаа өмнө үхрийн мах, тахиа, гахайн маханд амтыг нэмдэг зоримог, утаатай маринад.
Үгүй ээ, нээлттэй Pit BBQ Sauce нь цавуулаггүй тул цавуулаг агуулсан үр тарианаас гаргаж авсан нэрмэл цуу агуулдаг.
Нээлттэй Pit BBQ Sauce нь тахианы мах, үхрийн мах, гахайн махыг шарах зориулалттай. Сүүлийн хэдэн минутын турш шарсан мах хийж, амтыг нь хөгжүүлэх боломжтой.
Тийм ээ, нээлттэй Pit BBQ Sauce нь веган бөгөөд энэ нь ямар ч амьтны гаралтай бүтээгдэхүүн агуулаагүй болно.
Нээлттэй Pit BBQ Sauce-ийн нээгдээгүй шил нь хоёр жил хүртэл үргэлжилж болно. Нээгдсэний дараа үүнийг зургаан сарын дотор уух хэрэгтэй.
Нээлттэй Pit BBQ Sauce нь сэрүүн, хуурай газар хадгалагдах ёстой. Нээгдсэний дараа шинэхэн байдлыг хадгалахын тулд хөргөгчинд хийнэ.