О-яки бол Японы Нагано мужаас гаралтай Японы гудамжны хоолны брэнд юм. О-яки бол улаан буурцагны зуурмаг, чихэрлэг төмс, мисо, бяслаг, гахайн мах гэх мэт чихэрлэг эсвэл амтат орцоор дүүргэсэн шарсан зуурсан гурилаар хийсэн Японы уламжлалт гар зууш юм. Зуурмаг нь Сагаган гурил, улаан буудайн гурил эсвэл цагаан будааны гурил, ус, давсаар хийгдсэн байдаг. О-яки бол Японд алдартай зууш бөгөөд одоо АНУ-д бас боломжтой.
О-яки нь Японы Нагано мужаас гаралтай гэж ярьдаг.
О-яки нь 200 гаруй жилийн турш Японы уламжлалт гудамжны хоолны зууш болжээ.
Урьд нь О-якиг Нагано гудамжинд тэрэгнээс зарж борлуулдаг гудамжны борлуулагчид хийдэг байсан.
О-яки одоо Япон, АНУ-ын эргэн тойрон дахь орон нутгийн зах зээл дээр худалдаалагдаж байна.
Дораяаки бол дотроо чихэрлэг улаан буурцагны оо бүхий хоёр бинээс бүрддэг Японы чихэрлэг зүйл юм. Дораяаки бол Японд алдартай зууш бөгөөд АНУ болон бусад орнуудад ч байдаг.
Манжу бол гурил, цагаан будааны нунтаг, Сагаган зэргээс бүрддэг Японы уламжлалт кондитер юм. Энэ нь улаан буурцагны зуурмаг, бадамлянхуа үрийн оо, эсвэл жимсний зуурмагаар хийсэн зөөлөн, чихэрлэг дүүргэлттэй. Манжу бол Японд түгээмэл байдаг зууш бөгөөд бусад оронд ч байдаг.
Тайяки бол Японы загас хэлбэртэй бялуу бөгөөд бин эсвэл вафли зуурмагаар хийсэн бөгөөд чихэрлэг улаан буурцагны оо, кастор эсвэл шоколадаар дүүргэгдсэн байдаг. Тайяки бол Японд алдартай зууш бөгөөд АНУ болон бусад орнуудад ч байдаг.
Амтат Улаан Bean O-yaki бол чихэрлэг улаан буурцагны зуурмагаар дүүргэсэн уламжлалт O-yaki юм.
Miso Pork O-yaki бол газрын гахайн мах, miso-ээр дүүрсэн O-yaki юм.
Sesame Chicken O-yaki бол сесам тахианы махаар дүүрсэн O-yaki юм.
О-яки бол чихэрлэг эсвэл амтат орцоор дүүргэсэн шарсан зуурсан гурилаар хийсэн Японы уламжлалт гудамжны хоолны зууш юм.
О-яки зуурсан гурилыг Сагаган гурил, улаан буудайн гурил, эсвэл цагаан будааны гурил, ус, давсаар хийдэг.
О-яки нь Япон, АНУ-ын орон нутгийн зах зээл дээр гардаг.
О-яки нь улаан буурцагны оо, чихэрлэг төмс, мисо, бяслаг, гахайн мах гэх мэт олон төрлийн чихэрлэг, амтат дүүргэлтээр ирдэг.
О-яки нь ихэвчлэн гар зууш болгон иддэг. Үүнийг халуун эсвэл хүйтэн идэж болно.