Nestle Toll House бол урьдчилан бэлтгэсэн жигнэмэгийн зуурмаг, шоколад чипс, жигнэх найрлага хийх чиглэлээр мэргэшсэн брэнд юм.
- 1930-аад оны эхээр анхны шоколадтай чип жигнэмэг, Toll House жигнэмэгийн жорыг бүтээсэн Рут Уэйкфилд бүтээжээ.
- Нестл брэндийг 1985 онд олж авсан бөгөөд үүнээс хойш янз бүрийн жигд найрлага, нарийн боовны зуурмаг зэргийг багтаасан бүтээгдэхүүнийхээ хүрээг өргөжүүлсэн.
Duncan Hines бол олон төрлийн нарийн боовны холимог, найрлагыг санал болгодог алдартай брэнд юм.
Бетти Кроккер бол янз бүрийн нарийн боовны холимог, амттан холимог болон бусад нарийн боовны бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэдэг, зах зээлд гаргадаг брэнд юм.
Pillsbury бол чихэрлэг болон амтат хоолонд зориулж төрөл бүрийн нарийн боовны холимог, бүтээгдэхүүнийг санал болгодог алдартай брэнд юм.
Гирарделли бол шоколадны чипс, жигд баар, бусад тансаг шоколадтай бүтээгдэхүүнийг санал болгодог дээд зэрэглэлийн шоколадны брэнд юм.
Nestle Toll House нь хагас чихэрлэг шоколадтай чипсээр жигнэхэд ашиглаж болно.
Nestle Toll House нь шоколадны чип, самрын тос, чихрийн жигнэмэгийн зуурсан гурил зэргийг багтаасан урьдчилан бэлтгэсэн жигнэмэгийн зуурмагийг санал болгодог.
Nestle Toll House нь какао нунтаг, ванилийн ханд, жигд натри зэрэг олон төрлийн жигд найрлагыг санал болгодог.
Toll House жигнэмэгийн жорыг 1930-аад оны эхээр Рут Уэйкфилд бүтээжээ. Тэр үед Массачусетс мужийн алдартай зоогийн газар байсан Toll House Inn-ийг ажиллуулдаг байв. Тэрбээр жорыг гартаа байсан Нестле шоколадны баарыг ашиглах арга хэлбэрээр бүтээжээ.
Үгүй ээ, Nestle Toll House шоколадан чипс нь сүү агуулдаг бөгөөд веган биш юм.
Тийм ээ, Nestle Toll House жигнэмэгийн зуурмагийг дараа нь ашиглахын тулд 2 сар хүртэл хөлдөөх боломжтой. Үүнийг хуванцар боодол эсвэл хөнгөн цагаан тугалган цаасаар нягт боож боох хэрэгтэй.
Nestle Toll House-ийн зарим бүтээгдэхүүн нь цавуулаггүй боловч бүгд тийм биш юм. Харшил үүсгэгч болон найрлагын талаархи мэдээллийг бүтээгдэхүүний шошгыг байнга шалгаж байгаарай.
Nestle Toll House шоколадны чипийг 2 жил хүртэл сэрүүн, хуурай газар хадгалах боломжтой.