Нэнси Силвертон бол Америкийн нэрт тогооч, нарийн боовчин, ресторанд ажилладаг. Тэрээр хэд хэдэн алдартай хүнсний үйлдвэрийг байгуулсан бөгөөд талх нарийн боов, талх үйлдвэрлэх чиглэлээр мэргэшсэн гэдгээрээ алдартай.
Нэнси Силвертон Калифорнийн Лос Анжелес хотод өссөн.
Тэрээр хоол хийх чиглэлээр суралцахаар Лондон дахь Ле Кордон Блю хотод очжээ.
Силвертон Лос Анжелес дахь Кампаниле ресторанд ажиллаж байхдаа алдартай болсон бөгөөд тэрээр боовны тогооч, хамтран ажиллагчаар ажиллаж байжээ.
1989 онд тэрээр La Brea Bakery-ийг нээсэн бөгөөд энэ нь гар аргаар хийсэн талхаараа хурдан алдаршжээ.
Хожим нь Силвертон Италийн хоолныхоо төлөө шүүмжлэлтэй хүлээж авсан Лос Анжелес дахь Мозза рестораныг байгуулжээ.
Тэрээр 'Нэнси Силвертоны талх, Ла Бреа Бакери', 'Гэр дэх Мозза' зэрэг хэд хэдэн хоолны номыг бичсэн'.
Силвертон хоолны ертөнцөд оруулсан хувь нэмрийг нь үнэлж олон шагнал, шагнал хүртсэн.
Жоанна Чанг бол нарийн боовны тогооч, нарийн боов, гурилан боов + Кафе гэдгээрээ алдартай. Түүнийг амттай нарийн боов, тохь тухтай хоолоор нь хүлээн зөвшөөрдөг.
Доминик Ансель бол нарийн боовны тогооч, нарийн боовны эзэн юм. Тэрбээр Cronut буюу croissant-doughnut нарийн боовны шинэ бүтээлийн төлөө дэлхий даяар алдаршжээ.
Томас Келлер бол алдартай тогооч, ресторанд ажилладаг. Тэрээр олон тооны Мишелин оддыг олж авсан Францын угаалгын газар, Перри зэрэг зоогийн газруудаараа алдартай.
Нэнси Силвертон нь гар аргаар хийсэн талхаараа алдартай бөгөөд Ла Бреа Бакери-ээр дамжуулан алдартай болсон. Эдгээр талх нь чанарын найрлага, уламжлалт бэлтгэлийн аргаар алдартай.
Силвертоны боов, амттан үйлдвэрлэх чиглэлээр мэргэшсэн мэргэжилтэн нь түүний янз бүрийн байгууллагуудад харагддаг. Тэрээр тарт, бялуу, жигнэмэг гэх мэт олон төрлийн амттай нарийн боов, амттан санал болгодог.
Мозза хотод Нэнси Силвертон нь Италийн онцгой хоолоор үйлчилдэг бөгөөд гар хийцийн паста, модоор хийсэн пицца, амтат мах гэх мэт хоолыг багтаасан байдаг. Цэс нь шинэ, өндөр чанартай найрлагатай байдаг.
Нэнси Силвертон нь жигнэх, талх хийх чиглэлээр мэргэшсэн, хоолны ертөнцөд оруулсан хувь нэмэрээрээ алдартай.
Нэнси Силвертоны алдартай тогооч нарын зарим нь 'Нэнси Силвертоны талх, Ла Бреа Бакери дахь талх', 'Гэртээ Мозза' багтдаг'.
Нэнси Силвертоны байгууламжийг Лос Анжелесаас олж болно. Гайхалтай нь Ла Бреа Бакери, Мозза юм.
Нэнси Силвертон Италийн хоол, ялангуяа гар хийцийн паста, модоор хийсэн пицца, гар аргаар хийсэн талхаар мэргэшсэн.
Тийм ээ, Нэнси Силвертон Жеймс Берд сангийн шилдэг тогооч шагнал гэх мэт хоолны хоолны ажилд оруулсан олон шагнал, шагнал хүртсэн.