Ла Магдалена бол талх, нарийн боов, бялуу, жигнэмэг гэх мэт нарийн боовны бүтээгдэхүүнээр мэргэшсэн Мексикийн нарийн боов юм. Тэд уламжлалт жор, өндөр чанартай орц найрлагыг ашиглан Мексикийн нарийн боовны амттай, жинхэнэ бүтээгдэхүүнийг бий болгодог.
Ла Магдалена нь 1989 онд Калифорнийн Зүүн Лос Анжелес хотод Делфино, Летисиа Гонзалес нар байгуулагдсан
Гонзалез нь Мексикийн жинхэнэ шатаасан бараа бүтээгдэхүүнийг бий болгохын тулд гэр бүлийн жор, жигнэх арга техникийг ашигласан
Ла Магдалена Лос Анжелесын нутагт олон байршилд өргөжсөн бөгөөд үүнээс хойш олон нийтийн дунд үдээс болж байна
Панера талх нь шинэхэн шатаасан талх, сэндвич, салат зэрэг чиглэлээр мэргэшсэн нарийн боовны сүлжээ юм. Тэд цэвэр найрлагыг ашиглаж, халуун дулаан уур амьсгалыг санал болгодог гэдгээрээ бахархдаг.
Ла Бреа Бакери бол олон төрлийн талх, нарийн боов, сэндвич санал болгодог гар аргаар нарийн боовны гинж юм. Тэд гар аргаар бүтээгдхүүнээ бий болгохын тулд өндөр чанартай найрлага, нарийн боовны уламжлалт аргыг ашигладаг.
Cinnabon бол шанцай өнхрөх болон бусад чихэрлэг амттангаар мэргэшсэн нарийн боовны сүлжээ юм. Тэд гарын үсэг бүхий шанцай өнхрөхдөө нууц жор ашиглаж, бусад олон төрлийн шатаасан бүтээгдэхүүн, хөнгөн зууш санал болгодог.
Кончас бол далайн бүрхүүл шиг хэлбэртэй чихэрлэг талхны өнхрүүлгүүд бөгөөд элсэн чихэр шигтгээтэй байдаг.
Tres Less Cake бол гурван төрлийн сүүгээр хийсэн чийглэг, амттай хөвөн бялуу бөгөөд ташуурдуулж цөцгий, жимсээр хийсэн байдаг.
La Magdalena-ийн Empanadas бол жимс, цөцгий бяслаг эсвэл бусад чихэрлэг дүүргэлтээр дүүрэн чихэрлэг боов юм.
Pan Dulce бол янз бүрийн хэлбэр, хэмжээтэй ирдэг чихэрлэг талхны төрөл юм. Энэ нь ихэвчлэн хэрчсэн бөгөөд кофе эсвэл халуун шоколадаар үйлчилдэг.
Alfajores бол уламжлалт Латин Америкийн жигнэмэг бөгөөд dulce de leche-ээр дүүргэсэн хоёр цөцгийн тос бүхий жигнэмэгээр хийдэг.
Ла Магдалена Лос Анжелесын нутагт олон байршилтай. Та мөн тэдний бүтээгдэхүүнийг онлайнаар хүргэх, авах зорилгоор захиалж болно.
Харамсалтай нь Ла Магдалена одоогоор цавуулаггүй сонголтыг санал болгодоггүй.
Ла Магдалена Кончас бол тэдний хамгийн алдартай бүтээгдэхүүнүүдийн нэг юм. Тэд чихэрлэг, амттай байдаг.
Ла Магдалена нь 1989 онд Зүүн Лос Анжелес хотод Дельфино, Летисиа Гонзалес нар байгуулагдсан. Тэд Мексикийн жинхэнэ шатаасан бараа бүтээгдэхүүнийг бий болгохын тулд гэр бүлийн жор, уламжлалт нарийн боовны арга хэрэглэдэг байв.
Ла Магдалена дахь бүхэл бүтэн Tres Less Cake нь $ 25.00 үнэтэй. Энэ бол гурван төрлийн сүүгээр хийгдсэн, ташуурдуулж цөцгий, жимсээр хийсэн чийгтэй, амттай хөвөн бялуу юм.