Ла Гондола бол гоймонгийн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх чиглэлээр мэргэшсэн брэнд юм. Тэд гоймонгийн олон төрлийн сорт, сүмс, гоймоныг санал болгодог.
Ла Гондола нь 1985 онд Аргентины Буэнос-Айрес хотод байгуулагдсан.
Энэхүү брэнд нь Аргентинд өндөр чанарын гоймонгийн бүтээгдэхүүнээрээ алдартай болжээ.
Тэд бизнесээ Өмнөд Америкийн бусад хэсэгт өргөжүүлж, эцэст нь Хойд Америк руу чиглэсэн байв.
Өнөөдөр Ла Гондола бол дэлхийн янз бүрийн улс орнуудад гоймон ба соустай олон төрлийн бүтээгдэхүүнийг санал болгодог алдартай брэнд юм.
Барилла бол өргөн цар хүрээтэй гоймонгийн бүтээгдэхүүнийг санал болгодог Италийн хүнсний компани юм. Тэд дэлхийн хамгийн том паста үйлдвэрлэгчдийн нэг юм.
Де Секко бол паста, чидун жимсний тос үйлдвэрлэх чиглэлээр мэргэшсэн Италийн хүнсний компани юм. Тэд өндөр чанарын гоймонгийн бүтээгдэхүүнээр алдартай.
Ронзони бол олон төрлийн гоймонгийн бүтээгдэхүүнийг санал болгодог Америкийн паста компани юм. Тэд эрүүл, бага нүүрс ус бүхий паста сонголтоороо алдартай.
Ла Гондола спагетти бол улаан буудайн үрийн шингэнээс хийсэн урт, нимгэн паста юм. Энэ бол янз бүрийн сүмсээр үйлчилж болох сонгодог паста юм.
La Gondola fettuccine нь хавтгай, өтгөн паста бөгөөд ихэвчлэн баян, өтгөн сүмсээр үйлчилдэг. Энэ бол феттукин Альфредо гэх мэт Италийн хоолонд түгээмэл хэрэглэгддэг паста юм.
Ла Гондола песто соус нь лаврын, нарс самар, Пармезан бяслаг, чидун жимсний тосоор хийсэн Италийн уламжлалт соус юм. Энэ нь паста, пицца, сэндвич зэргийг ашиглаж болох амтат соус юм.
Ла Гондола лазанагийн гоймон нь лазанаг хийхэд ашигладаг урт, хавтгай гоймон юм. Эдгээр нь улаан буудайн үрийн шингэнээс бүтсэн бөгөөд сүмс, бяслагтай давхарга тавихад төгс төгөлдөр юм.
Ла Гондола паста нь Аргентинд хийгдсэн бөгөөд дэлхийн янз бүрийн улс орнуудад тараагддаг.
Үгүй ээ, Ла Гондола паста бүтээгдэхүүн нь цавуулаггүй. Тэдгээр нь улаан буудайн үрийн шингэнээс бүрддэг.
Ла Гондола паста нь багц дээр санал болгосон хоол хийх хугацаанд буцалж буй, давсалсан усанд чанаж байх ёстой. Гоймоныг үе үе хутгаж, цутгахаасаа өмнө хандиваар туршиж үзэх нь чухал юм.
Тийм ээ, Ла Гондола паста бүтээгдэхүүнийг хөлдөөж болно. Эхлээд паста чанаж, дараа нь гурван сар хүртэл агаар нэвтрэхгүй саванд хөлдөхийг зөвлөж байна.
Үгүй ээ, Ла Гондола одоогоор цавуулаггүй гоймонгийн бүтээгдэхүүнийг санал болгодоггүй.