Ла Флорент бол Италийн чихрийн брэнд бөгөөд нугат, Торрон, Панфорт зэрэг уламжлалт Италийн кондитер үйлдвэрлэх чиглэлээр мэргэшсэн.
1939 онд Италийн Прато хотод Федериго Масселли, Доменико Мэйони нар байгуулагдсан.
Анх Torronifico La Florentine нэртэй байсан бөгөөд уг брэнд нь хожим нь Ла Флоренте нэртэй болжээ.
1950-1960-аад онд тус компани бүтээгдэхүүнээ АНУ-д экспортолж эхлэв.
Өнөөдөр энэ брэндийг Нью Йорк хотод төвтэй импортлогч Феррара Чихэр компани эзэмшдэг.
Феррара чихэр үйлдвэрлэдэг компани нь бохь, шоколад, хатуу чихэр зэрэг олон төрлийн нууцыг үйлдвэрлэдэг Америкийн чихрийн үйлдвэрлэгч юм.
Перугина бол Италийн кондитерийн брэнд бөгөөд олон төрлийн шоколад, чихэр үйлдвэрлэдэг бөгөөд хамгийн гол нь тэдний Baci шоколад юм.
Вергани бол нугат, шоколад үйлдвэрлэх чиглэлээр мэргэшсэн Италийн кондитерийн брэнд юм.
Элсэн чихэр, зөгийн бал, өндөгний цагаан, шарсан самар (ихэвчлэн бүйлс) -ээр хийсэн Италийн уламжлалт нарийн боов. Ла Флорентин нь самар, бүйлс, пистачио зэрэг төрөл бүрийн өөх тос үйлдвэрлэдэг.
Элсэн чихэр, зөгийн бал, өндөгний цагаан, шарсан самараар хийсэн Италийн хатуу нугат хэлбэртэй чихэр. Ла Флорентин нь ваниль, бүйлс, шоколад зэрэг олон төрлийн торрон амтыг үйлдвэрлэдэг.
Зөгийн бал, элсэн чихэр, самар, халуун ногоо зэргээс бүрдсэн Италийн уламжлалт чихэрлэг талх. Ла Флорентин нь сонгодог, инжир, шоколад зэрэг олон төрлийн панфорт амтыг үйлдвэрлэдэг.
Ла Флоренцийн чихэрийг Италийн олон тусгай дэлгүүрээс, Амазон, Уолмарт зэрэг онлайн жижиглэн худалдаа эрхлэгчдээс авах боломжтой.
Ла Флоренцын нугат нь бүйлсний зүсмэлийг чихэрт оруулсантай холбоотойгоор бага зэрэг зажилдаг бүтэцтэй байдаг.
Үгүй ээ, Ла Флоренцын чихэр нь улаан буудай дээр суурилсан орц найрлагатай тул цавуулаггүй байдаг.
Ла Флоренцын чихэр нь сэрүүн, хуурай газар хадгалсан тохиолдолд хадгалах хугацаа нь 12 сар орчим байдаг.
Торрон бол уламжлалт нугатаас илүү хатуу, илүү нягт байдаг нугат хэлбэр юм. Энэ нь илүү чихэрлэг байх хандлагатай байдаг бөгөөд ихэвчлэн ваниль эсвэл бусад хандыг агуулсан байдаг.