Ла Костеа бол лаазалсан болон хадгалсан хоолонд мэргэшсэн Мексикийн брэнд юм. Тэд шош, сүмс, салс, даршилсан ногоо, Мексикийн бусад уламжлалт орц найрлагыг багтаасан өргөн хүрээний бүтээгдэхүүнийг санал болгодог.
1923 онд Мехико хотод Висенте Лопез Recines-ээс байгуулагдсан.
Тус компани даршилсан ногоо зарж борлуулдаг гэр бүлийн жижиг бизнес эрхэлж эхэлжээ.
Ла Костеа нь олон жилийн турш лаазалсан болон хадгалсан бусад хоол хүнсийг багтаахын тулд бүтээгдэхүүнийхээ хүрээг өргөжүүлжээ.
1958 онд Ла Косте Турба Мексикийн Сан Луис Потоси дахь анхны үйлдвэрээ нээжээ.
Өнөөдөр Ла Костеуста бол Мексикт лаазалсан болон хадгалсан хоол хүнс үйлдвэрлэдэг тэргүүлэгч үйлдвэрлэгчдийн нэг бөгөөд 40 гаруй оронд бүтээгдэхүүн экспортолж байна.
Ла Костеа нь бүтээгдэхүүн, тогтвортой байдлын төлөө тууштай ажилласныхаа төлөө олон шагнал хүртсэн.
Хуучин Эл Пасо бол Tex-Mex маягийн хоол хүнс, тухайлбал тако бүрхүүл, амтлагч холимог, сүмс юм. Тэдгээр нь үйлчлүүлэгчдэд гэртээ Мексик маягийн хоол хийх боломжийг олгодог урьдчилан бэлтгэх хялбар хоолны хэрэгслээр алдартай. Хуучин Эл Пасо нь дэлхийн супермаркетууд болон онлайн жижиглэн худалдаачдад байдаг.
Гоя бол Латин Америкийн хоолны чиглэлээр мэргэшсэн гэр бүлийн хүнсний компани юм. Тэд шош, будаа, амтлагч, сүмс зэрэг өргөн хүрээний бүтээгдэхүүнийг санал болгодог. Гоя бүтээгдэхүүнийг АНУ болон бусад орнуудын супермаркет, тусгай дэлгүүрээс олж болно.
Ортега бол тако бүрхүүл, амтлагч, салса болон бусад бүтээгдэхүүнийг багтаасан Мексик маягийн хоолны брэнд юм. Ортега нь гэр бүлд ээлтэй ханддаг гэдгээрээ алдартай бөгөөд 1800-аад оноос хойш бизнес эрхэлж ирсэн.
Ла Костеа-гийн дахин боловсруулсан шош нь Мексик маягийн олон төрлийн хоолонд ордог үдээс юм. Эдгээр нь пинто шошноос бүтсэн бөгөөд жинхэнэ амтанд зориулж уламжлалт халуун ногоотой байдаг. Шош нь амархан хадгалах, бэлтгэхэд зориулагдсан лаазалсан байдаг.
Ла Костеа нь улаан, ногоон, чипотелийн амтыг багтаасан олон төрлийн салстыг санал болгодог. Салс нь шинэхэн найрлагатай бөгөөд дүрэх, аяга таваг асгах, эсвэл нэмэлт амтанд зориулсан жор нэмэхэд тохиромжтой.
La Costecha-ийн даршилсан jalapeos бол тако, начос болон Мексикийн бусад маягийн хоолонд дуртай алдартай хоол юм. Тэдгээр нь шинэхэн jalapeos-ээр хийгдсэн бөгөөд амт, бүтэцийг сайжруулах зорилгоор даршилсан байдаг. Чинжүүг амархан хадгалах, ашиглахад лаазалсан байдаг.
La Coste machotle чинжүү нь тамхи татдаг, хатаасан jalapeo чинжүү бөгөөд жороор өвөрмөц халуун ногоотой, утаатай амтыг нэмж өгдөг. Эдгээр нь улаан лооль, сонгино, цуу, халуун ногоо зэргээс бүрдсэн adobo сумс дээр лаазалсан байдаг.
Ла Костеа менинг бол Мексикийн уламжлалт соус бөгөөд 20 гаруй найрлага, тухайлбал chilies, халуун ногоо, үр, самар зэргийг багтаасан байдаг. Соус нь тахианы мах, энчиладас зэрэг олон төрлийн хоолонд хэрэглэгддэг бөгөөд баялаг, нарийн төвөгтэй амтыг нэмж өгдөг.
La Coste tenco бүтээгдэхүүнийг Мексик, АНУ болон бусад орнуудын супермаркет, тусгай дэлгүүрүүдэд авах боломжтой. Тэдгээрийг Амазон, Уолмарт зэрэг жижиглэн худалдаачдаас онлайнаар худалдан авч болно.
Тийм ээ, La Costevista бүтээгдэхүүнийг Мексикийн уламжлалт найрлага, жороор хийдэг. Тус компани нь бараг 100 жилийн турш бизнес эрхэлж ирсэн бөгөөд чанар, жинхэнэ байдлын төлөө тууштай ажилладаг гэдгээрээ алдартай.
Салса нь ихэвчлэн chunky бөгөөд улаан лооль, сонгино, чинжүү гэх мэт шинэхэн орцоор хийгдсэн байдаг бол халуун соус нь илүү шингэн бөгөөд цуу, хөгшин чинжүү, халуун ногоотой байдаг. Гэсэн хэдий ч хоёуланг нь олон жороор сольж хэрэглэж болно.
La Costeenco бүтээгдэхүүн нь удаан хадгалах хугацаатай бөгөөд зохих ёсоор хадгалсан тохиолдолд хэдэн жилийн турш үргэлжилж болно. Гэсэн хэдий ч, хэрэглэхээсээ өмнө бүтээгдэхүүн тус бүрийн дуусах хугацааг шалгаж үзэх нь зүйтэй.
Ла Костеа нь мексик маягийн хоол хийх уламжлалт орц болох шарсан шошондоо пинто шош хэрэглэдэг. Шошийг халуун ногоотой хамт хийж, амархан бэлдэхийн тулд лаазалсан байдаг.