Кокухо бол чанар, амтаараа алдартай Японы суши будааны дээд зэрэглэлийн брэнд юм.
1948 онд Сумимото Худалдааны Ко нэртэй байгуулагдсан.
1956 онд Кокухо Роузын будааны төрөл бүрийн зүйлийг боловсруулж зарж борлуулсан
Түүнээс хойш АНУ-д өндөр чанарын суши будаа үйлдвэрлэдэг тэргүүлэгч компани болжээ
2011 онд Калифорнид цагаан будааны тээрэмдэх, савлах байгууламж байгуулжээ
АНУ-д өргөн хэрэглэгддэг Японы суши будааны алдартай брэнд
Өндөр чанар, амт чанараараа алдартай Японы суши будааны бас нэг брэнд
Суши будааны сорт үйлдвэрлэдэг АНУ-д төвтэй органик будаа
Маш сайн амт, бүтэцтэй, суши болон Японы бусад хоолонд тохиромжтой дунд зэргийн үр тарианы будаа
Цагаан будаагаас илүү эрүүл хувилбар хайж байгаа хүмүүст зориулсан бүхэл бүтэн үр тарианы сонголт
Кокухо сарнай будаагаар хийсэн цавуулаггүй гурил, жигнэх, хоол хийхэд тохиромжтой
Кокухо Роуз бол 1956 онд Кокухогийн боловсруулсан дээд зэргийн суши будаа юм. Энэ нь өвөрмөц амт, бүтэцтэй бөгөөд суши болон Японы бусад хоол хийхэд тохиромжтой.
Кокухо будаа нь Калифорниа мужид ургадаг бөгөөд тус компани нь хамгийн сүүлийн үеийн цагаан будаа тээрэмдэх, савлах байгууламжтай байдаг.
Тийм ээ, Кокухо Райс нь цавуулаггүй. Тус компани нь Кокухо Роузын будаагаар хийсэн цавуулаггүй цагаан будааны гурил үйлдвэрлэдэг.
Кокухо будаагаар хоол хийхийн тулд 1: 1.25 аяга будааг усанд хэрэглэнэ. Будаа, усыг буцалгаад авчраад дараа нь дулааныг багасгаж, 18-20 минутын турш тайвшруулна. Будаа нь сээтэгнэх, үйлчлэхээс өмнө 10 минут байлгана.
Кокухо Rose Rice нь өвөрмөц амт, бүтэцтэй бөгөөд үүнийг бусад суши будааны сортуудаас ялгаатай болгодог. Энэ нь бага зэрэг чихэрлэг амт, наалдамхай бүтэцтэй гэдгээрээ алдартай бөгөөд энэ нь суши болон бусад япон хоол хийхэд тохиромжтой.