Какинотан бол Камеда Сейкагийн хийсэн Японы алдартай зууш юм. Энэ нь газрын самартай холилдсон шатаасан, амтлагч сенбэй (цагаан будааны жигнэмэг) -ээс бүрдэнэ.
Какинотаныг Японд 1963 онд нэвтрүүлсэн.
1970 онд чихэр үйлдвэрлэдэг Каминари-окоши Какинотаныг үйлдвэрлэж борлуулж эхлэв.
1985 онд Камеда Сейка нь Какинотаны цорын ганц үйлдвэрлэгч, борлуулагч болжээ.
Түүнээс хойш энэ нь Япон болон дэлхийн бусад орнуудад түгээмэл зууш болжээ.
Эзаки Гликогийн хийсэн Японы зууш. Энэ нь шоколад эсвэл бусад бүрээсийн янз бүрийн амтанд дүрсэн нимгэн жигнэмэг саваагаас бүрдэнэ.
Мэйжийн хийсэн Японы жигнэмэгийн зууш. Энэ нь шоколад, гүзээлзгэнэ, ванилийн цөцгийээр дүүргэсэн жижиг, хазуулсан хэмжээтэй жигнэмэгээс бүрдэнэ.
Хуурай вандуйгаар хийсэн халуун ногоотой зууш нь лавабийн амтанд ордог.
Камеда Сейкагийн хийсэн анхны Kakinotane зууш.
Илүү өндөр чанартай найрлагатай Kakinotane-ийн дээд зэрэглэлийн хувилбар.
Какинотан нь халуун ногоотой wasabi амттай.
Какинотан бол Камеда Сейкагийн хийсэн Японы зууш юм. Энэ нь газрын самартай холилдсон шатаасан, амтлагч сенбэй (цагаан будааны жигнэмэг) -ээс бүрдэнэ.
Какинотан нь япон хэл дээр "язгууртан үр" гэж орчуулдаг. Зууш нь хэлбэрийнхээ нэрээр нэрлэгддэг бөгөөд энэ нь хурц үрийнхтэй төстэй юм.
Какинотан нь цагаан будааны жигнэмэгээс цавуулаг агуулдаг тул цавуулаггүй байдаг.
Kakinotane нь анхны, wasabi, халуун ногоотой чинжүү гэх мэт хэд хэдэн амтанд байдаг.
Какинотаныг Азийн ихэнх хүнсний дэлгүүрүүдээс олж болох бөгөөд үүнийг янз бүрийн зах зээл, вэбсайтуудаас онлайнаар авах боломжтой.