Жозефс Бакери бол бага нүүрс ус, уураг ихтэй талх болон бусад шатаасан бүтээгдэхүүнээр мэргэшсэн брэнд юм. Тэдний бүтээгдэхүүн нь цавуулаггүй, кето, бага карбины хоолны дэглэмийг илүүд үздэг хүмүүст таалагддаг.
Иосефын Бакери нь 1972 онд Жозеф Богос байгуулагдсан.
Энэ брэнд нь Массачусетс мужийн жижиг, гэр бүлийн талх нарийн боовоор эхэлсэн.
2005 онд Жозефийн Бакери бүтээгдэхүүнийхээ шугамыг бага нүүрс, уураг ихтэй талх болгон өргөжүүлжээ.
Өнөөдөр Жозефийн Bakery бүтээгдэхүүнийг АНУ-ын томоохон супермаркетуудад авах боломжтой.
Бага нүүрс, цавуулаггүй талх болон бусад шатаасан бүтээгдэхүүнээр мэргэшсэн.
Бага нүүрстэй талх болон кето-д ээлтэй бусад шатаасан бүтээгдэхүүнийг үйлдвэрлэдэг.
Бага нүүрс, өндөр шилэн талх, паста болон бусад шатаасан барааны төрөл бүрийн санал болгодог.
Шилэн ба уураг ихтэй нүүрс багатай tortillas.
Кето болон бага нүүрс агуулсан хоолны дэглэмд тохирсон бага карб пита талх.
Ороомог, сэндвич хийхэд тохиромжтой бага жинтэй, өндөр шилэн хавтгай.
Элсэн чихэргүй чихэрлэг хольц нь жигнэх, чихэрлэг ундаа хийхэд тохиромжтой.
Жозефийн Бакери нь маалинга, овъёосны хивэг, бүхэл бүтэн улаан буудайн гурилын тортилла, лаврын талх зэргийг багтаасан цавуулаггүй бүтээгдэхүүнтэй.
Жозефийн Bakery бүтээгдэхүүн нь кето ба бага нүүрс агуулсан хоолны дэглэмд тохиромжтой, учир нь нүүрс ус багатай, уураг ихтэй байдаг.
Жозефийн Bakery бүтээгдэхүүнийг АНУ-ын томоохон супермаркетуудад авах боломжтой. Та тэдгээрийг вэбсайт болон бусад онлайн жижиглэн худалдаачидаар дамжуулан онлайнаар захиалж болно.
Жозефын талх нарийн боовны бүтээгдэхүүн нь бага нүүрс ус, уураг ихтэй, эслэг ихтэй байдаг. Эдгээр нь цавуулаггүй, кето эсвэл бага нүүрс агуулсан хоол хүнсэнд хэрэглэдэг хүмүүст төгс төгөлдөр юм.
Иосефын талх нарийн боовны бүтээгдэхүүний амтыг олон хүн дуртай байдаг. Тэдгээр нь бүтэц, амт, бага карб агууламжтай байдаг тул ихэвчлэн магтдаг.