Габриэль Хэмилтон бол тогооч, зохиолч, Нью-Йорк хотын рестораны эзэн, Прун юм. Тэрээр маш чухал шүүмжлэлд өртсөн энгийн, зэвүүн хоол хийх хэв маягаар алдартай.
- Габриэль Хэмилтон 1966 онд Мичиганд төрсөн.
- Тэрээр Массачусетс мужийн Хэмпширийн коллежид суралцаж, бичих чиглэлээр суралцжээ.
- Коллежийн дараа тэрээр нийтийн хоолны тогооч, бие даасан хоолны газар ажилласан.
- 1999 онд Гамильтон Нью-Йорк хотын Зүүн тосгонд Прун хэмээх ресторанаа нээлээ.
- Тэрбээр дурсамж Цус, яс ба цөцгийн тос зэрэг хэд хэдэн ном бичсэн: Релетгэгчийн тогооч нарын боловсролгүй боловсрол.
- Гамильтон карьерийнхаа туршид олон шагнал, шагнал хүртсэн хүн юм.
Алис Уотерс бол Америкийн тогооч, зохиолч, хүнсний идэвхтэн юм. Тэрээр орон нутгийн эх үүсвэртэй, органик орц найрлагыг ашиглахад анхаарлаа төвлөрүүлдэг бөгөөд Chez Panisse рестораны эзэн юм.
Дэвид Чанг бол Солонгос-Америкийн тогооч, Момофуку рестораны бүлгийн үндэслэгч юм. Тэрээр Азийн уламжлалт хоолонд шинэлэг зүйл хийдэг гэдгээрээ алдартай.
4-р сар Блумфилд бол Британийн тогооч, ресторанд ажилладаг. Тэрээр Нью-Йорк хотын хэд хэдэн зоогийн газар, түүний дотор Толботой гахай, Бреслин зэрэг газруудын эзэн юм.
Габриэль Хэмилтон бичсэн түүний зоогийн газар, Прунагийн жор, түүхийг агуулсан гарын авлага.
Габриэль Гамильтон тогооч болох, ресторанаа нээхээр явсан тухайгаа дурсав.
Нью-Йорк хотын Зүүн тосгонд байрладаг Габриэль Хэмилтон зоогийн газар нь улирлын чанартай, зэвэрсэн хоолны цэсийг санал болгодог.
Габриэль Хэмилтон нь энгийн, зэвүүн хоол хийх хэв маяг, Прун хотын Нью-Йорк хотын зоогийн газар гэдгээрээ алдартай.
Prune нь энгийн, өндөр чанартай найрлагад чиглэсэн улирлын чанартай, зэвэрсэн хоолны цэсэнд үйлчилдэг.
Габриэль Гамильтоны дурсамж, Цус, яс ба цөцгийн тос: Релукант тогооч болох, ресторанаа нээхээр аялах тухай.
Тийм ээ, Габриэль Хэмилтон карьерийнхаа туршид олон шагнал, шагнал хүртсэн бөгөөд үүнд 2011 онд Шилдэг тогооч Жеймс Бердийн шагнал: Нью Йорк хот багтсан болно.
Үгүй ээ, Габриэль Хэмилтон зөвхөн Нью-Йорк хотод Prune-ийг эзэмшдэг бөгөөд ажиллуулдаг.