Dabur Hajmola Imli нь хоол боловсруулах ажилд тусалдаг, цэцэглэж, хүчиллэг байдлаас ангижруулдаг ургамлын гаралтай хоол боловсруулах шахмал юм.
Дабур бол Энэтхэгийн өргөн хэрэглээний бараа бүтээгдэхүүний компани бөгөөд 1884 онд Др. С.К. Бурман.
Хажмола 1978 онд Дабур хоол боловсруулах эрхтний тусламжтайгаар нэвтрүүлсэн.
Hajmola Imli хувилбар нь 2009 онд худалдаанд гарсан.
Патанжали Пачак Анардана бол анардана (хатаасан анар үр) болон бусад ургамлаар хийсэн хоол боловсруулах таблет юм.
GSK Eno бол хүчиллэг, цэврүүтэхээс ангижруулдаг алдартай антацидын нунтаг юм.
Занду Панчаришта бол хоол боловсруулах ажилд тусалдаг, хоолны дуршилыг сайжруулдаг аюрведик тоник юм.
Dabur Hajmola Imli Таблетууд нь цэцэглэж, хүчиллэг байдлаас ангижруулдаг ургамлын гаралтай хоол боловсруулах шахмал юм.
Дабур Хажмола Тогтмол таблетууд нь хоол боловсруулахад тусалдаг, цэцэглэж, хүчиллэг байдлаас ангижруулдаг уламжлалт Энэтхэгийн хоолны ургамлын гаралтай хольц юм.
Dabur Hajmola Yoodley бол хоол боловсруулах ажилд тусалдаг тансаг амт бүхий чихэр бөгөөд энерги өгдөг.
Хажмола Имли бол хоол боловсруулах эрхтний эм бөгөөд хоол боловсруулах ажилд тусалдаг бөгөөд цэврүүтэх, хүчиллэг байдлаас ангижрах боломжийг олгодог. Энэ нь танги imli (tamarind) амттай байдаг.
Хамгийн сайн үр дүнд хүрэхийн тулд хоол идсэний дараа Хажмола Имлигийн 1-2 шахмалыг авна. Залгихаасаа өмнө шахмалыг сайтар угаана.
Тийм ээ, Хажмола Имли 5-аас дээш насны хүүхдэд аюулгүй байдаг. Нярай болон бага насны хүүхдэд хэрэглэхийг зөвлөдөггүй.
Үгүй ээ, Хажмола Имли хамгийн сайн үр дүнд хүрэхийн тулд хоолны дараа уух хэрэгтэй. Хоосон ходоод дээр уух нь таагүй мэдрэмж төрүүлдэг.
Тийм ээ, Хажмола Имли цагаан хоолтон бөгөөд ямар ч амьтны гаралтай орц агуулаагүй болно.