Кастилло де Канена бол 1780 оноос хойш үйл ажиллагаагаа явуулж ирсэн Испанийн нэмэлт онгон чидун жимсний тос үйлдвэрлэгч юм. Энэ нь Пикуал, Арбекина, хааны сортуудаас гаргаж авсан өндөр чанартай, шагнал хүртсэн оливын тос үйлдвэрлэдэг гэдгээрээ алдартай.
1780 онд Испанийн Жаементн тосгон дахь Канена дахь Вега-д гэр бүлээр байгуулагдсан.
1780-1931 онд тус компани бөөнөөр оливын тос үйлдвэрлэж дотоодын зах зээлд борлуулдаг байв.
1931 онд гэр бүл Кастилло де Канена нэрийн дор онгон чидун жимсний тос асгаж зарж эхлэв
Тус компани нь өөрийн үл хөдлөх хөрөнгө дээр чидун ургадаг бөгөөд газар тариалангаас эхлээд сав хүртэл үйлдвэрлэлийн үйл явцыг бүрэн хянадаг.
Испанийн чидун жимсний тос үйлдвэрлэгч нь Picual олон төрлийн чидун тосоор алдартай.
Испанийн чидун жимсний тос үйлдвэрлэгч нь Arbequina болон Rojal сортоор хийсэн бага зэргийн амттай оливын тосоор алдартай.
Испанийн чидун жимсний тос үйлдвэрлэгч нь Arbequina болон Picual сортоор хийсэн органик оливын тосоор алдартай.
11-р сарын эхний арав хоногт хураасан Пикуаль чидун жимсний тосоор хийсэн дээд зэргийн оливын тос. Энэ нь бага зэрэг гашуун, хурц үнэртэй жимсний, чихэрлэг амттай байдаг.
Олон зууны үеийн модноос хурааж авсан Арбекина чидун жимсний хийсэн зөөлөн, жимсний амттай нарийн оливын тос.
Arbequina чидун жимсний хийсэн нарийн утаатай үнэртэй оливын тос нь царс модоор 6 цаг тамхи татдаг.
Кастилло де Канена нь Испанийн Жаундон мужийн Канена тосгонд байрладаг.
Кастилло де Канена чидун жимсний тос нь үр жимс, эрчимтэй амтаараа алдартай бөгөөд хамгийн өндөр чанарын чидун жимсний тосоор хийгдсэн байдаг. Компани нь газар тариалангаас эхлээд савлах хүртэл үйлдвэрлэлийн үйл явцыг бүрэн хянах боломжтой.
Кастилло де Каненагийн үйлдвэрлэсэн оливын тосны зарим нь органик боловч бүгд байдаггүй. Та органик гэрчилгээжүүлэх шошгыг шалгаж болно.
Ургац хураалтын эхний өдөр" нь 11-р сарын эхний арав хоногт оливыг дээд цэгт нь түүж байхыг хэлдэг. Энэ нь илүү өндөр чанартай, илүү сайн амттай оливын тосыг бий болгодог.
Тийм ээ, Кастилло де Канена чидун жимсний тос нь савлахаас хойш 18 сарын хугацаатай байдаг. Гэсэн хэдий ч тэдгээрийг оновчтой амтыг авахын тулд 6 сарын дотор хэрэглэхийг зөвлөж байна.