Кастелло бол 1893 онд Дани улсын Копенгаген хотод байгуулагдсан өндөр чанартай бяслагны брэнд юм. Энэхүү брэнд нь уламжлалт арга, өндөр чанарын орц ашиглан хийсэн гар аргаар хийсэн бяслагаараа алдартай.
1893 онд Дани улсын Копенгаген хотод байгуулагдсан.
Жижиг сүүний компани болж эхэлсэн.
Дэлхий даяар алдартай бяслаг үйлдвэрлэгч болохын тулд олон жилийн турш үйл ажиллагаагаа өргөжүүлсэн.
2006 онд Arla Foods компаниас авсан.
Кастеллогийн Камемберттэй төстэй зөөлөн, франц, үнээний сүүний бяслаг.
Францын өмнөд хэсэгт үйлдвэрлэсэн хонины сүүнээс хийсэн цэнхэр бяслаг.
Нидерландаас гаралтай хагас хатуу бяслаг.
Үхрийн сүүнээс хийсэн зөөлөн, франц бяслаг. Кастеллогийн Камемберт нь уламжлалт аргуудыг ашиглан хийдэг бөгөөд өвөрмөц, өтгөн амттай байдаг.
Кастеллогийн цэнхэр бяслаг нь өндөр чанарын орц найрлагыг ашиглан хийгдсэн бөгөөд хурц, тансаг амт, цэнхэр судлуудаараа онцлог юм.
Кастеллогийн Бри бол зөөлөн, франц бяслаг бөгөөд уламжлалт аргаар хийдэг бөгөөд зөөлөн, өтгөн амттай байдаг.
Кастеллогийн Чеддар бол өндөр чанарын орц ашиглан хийдэг, хурц, тансаг амттай байдаг сонгодог бяслаг юм.
Кастеллогийн Гаварти бол хагас зөөлөн бяслаг бөгөөд гөлгөр, өтгөн бүтэцтэй, зөөлөн, цөцгийн тос юм.
Кастелло нь уламжлалт арга, өндөр чанарын орц найрлагыг ашиглан гар аргаар бяслаг үйлдвэрлэдэг гэдгээрээ алдартай.
Кастелло нь Камемберт, Цэнхэр бяслаг, Бри, Чеддар, Гаварти зэрэг олон төрлийн бяслаг үйлдвэрлэдэг.
Кастелло нь Дани улсад төвтэй.
Кастеллогийн бяслаг нь органик биш боловч брэнд нь өндөр чанарын найрлага, уламжлалт аргыг ашиглан бяслаг үйлдвэрлэдэг.
Кастеллогийн зарим бяслаг нь цагаан хоолтонд тохиромжтой байдаг бол зарим нь реннет агуулдаг бөгөөд цагаан хоолтонд ээлтэй биш юм. Сав баглаа боодолыг шалгах эсвэл тодорхой мэдээлэл авахын тулд брэндтэй холбоо барих нь хамгийн сайн арга юм.