Кардини бол салат хувцаслах, кротон брэнд бөгөөд Цезарийн салатанд анхаарлаа төвлөрүүлдэг. Тэд янз бүрийн салат амтыг нөхөхийн тулд янз бүрийн боолт, өлгий санал болгодог.
1924 онд Кардинигийн Цезарийн салатыг Мексикийн Тихуана дахь Италийн тогооч Цезарь Кардини зохион бүтээжээ.
1948 онд Цезарь Кардини ба түүний охин Роза нар савласан Цезарийн даашинзыг зарж эхлэв.
Цезарь Кардини 1956 онд нас барсны дараа уг компанийг Цезарийн ач хүү Алекс-д заржээ
Одоогийн байдлаар Кардинигийн хоол хүнс, Inc-ийн мэдэлд байдаг.
Ньюмэний өөрийн эзэмшдэг газар нь салат боолт, түүний дотор Цезарийн хувцасны амтыг үйлдвэрлэдэг.
Нуугдсан хөндий нь анхны ранчо болон бусад винигреттуудыг багтаасан олон төрлийн салат ороохыг бий болгодог.
Cardini-ийн анхны Цезарь нимбэгний шүүс, Worcestershire соус, түүхий өндөг зэргийг багтаасан ороох жор.
Cardini-ийн Цезарь хувцаслах жорны илүү хөнгөн хувилбар боловч уламжлалт зангуугийн амтыг агуулсан хэвээр байна.
Кардинигийн крутонууд нь сармис, пармезан, Цезарь зэрэг олон төрлийн амтанд ордог.
Кардинигийн Цезарийн хувцаслалт нь хүнсний аюулгүй байдлын дүрмийн дагуу түүхий өндөг агуулаагүй болно. Тэд уламжлалт амтыг хадгалахын тулд пастержуулсан өндөг ашигладаг.
Үгүй ээ, Cardini-ийн croutons нь хадгалалтын бодис эсвэл хиймэл амтыг агуулдаггүй.
Тийм ээ, Кардинигийн Цезарийн даашинз нь цавуулаггүй.
Кардинигийн Цезарийн даашинз нь 1924 онд Цезарь Кардинигийн бүтээсэн анхны Цезарийн хувцаслалтын жорыг ашигладаг бөгөөд үүнд түүхий өндөгний шар, Ворсестерширын соус, нимбэгний шүүс орно. Цезарийн бусад олон хувцаслалт нь өөр найрлага эсвэл товчлол ашигладаг.
Тийм ээ, Кардинигийн хувцасны амтыг Грек эсвэл Кобб салат гэх мэт бусад салатанд ашиглаж болно. Цезарийн хувцаслалт нь тахианы мах эсвэл сам хорхойн хоолонд зориулсан алдартай маринад юм.