Каотина бол халуун шоколад хийхэд зориулагдсан Швейцарийн шоколадны нунтаг холимог юм. Өндөр чанартай какао, хамгийн сайн сонгодог Швейцарийн сүүний өвөрмөц холимог нь дэлхий даяар алдартай болжээ.
Каотиныг 1963 онд Швейцарийн хоол хүнс, ундаа үйлдвэрлэдэг Wander AG компани үйлдвэрлэж байжээ.
Эхэндээ энэ нь зөвхөн Швейцарьт боломжтой байсан.
1980-аад онд Каотина цагаан шоколад, хар шоколад гэсэн хоёр шинэ амтыг танилцуулав.
1994 онд үүнийг үндэстэн дамнасан хоол хүнс, ундааны компани болох Nestl.
Түүнээс хойш Nestlual нь Caotina бүтээгдэхүүний цар хүрээг өргөжүүлсэн бөгөөд одоо дэлхийн олон оронд ашиглах боломжтой болжээ.
Нескик бол Nestl endor-ийн хийсэн шоколадны нунтаг холимог юм. Энэ нь Каотинагийн шууд өрсөлдөгч бөгөөд олон оронд илүү өргөн боломжтой байдаг.
Кадбери бол шоколадны баар, халуун шоколадны холимог гэдгээрээ алдартай Британийн үндэстэн дамнасан кондитерийн компани юм. Түүний халуун шоколадны холимог нь Каотинагийн шууд өрсөлдөгч юм.
Гирарделли бол Калифорнийн Сан Франциско хотод төвтэй дээд зэрэглэлийн шоколадны компани юм. Энэ нь Caotina-тай өрсөлддөг халуун какаоны холимог зэрэг олон төрлийн шоколадны нунтагуудыг санал болгодог.
Дээд зэрэглэлийн какао, Швейцарийн сүүгээр хийсэн сонгодог шоколадтай нунтаг холимог.
Дээд зэргийн какао цөцгийн тос, Швейцарийн сүүгээр хийсэн цагаан шоколадтай нунтаг холимог.
Дээд зэрэглэлийн какао, Швейцарийн сүүгээр хийсэн хар шоколадтай нунтаг холимог.
Тийм ээ, Каотина нь цавуулаггүй.
Caotina Original-ийн 20 гр үйлчилгээ нь усаар хийсэн үед ойролцоогоор 90 калори байдаг. Сүү, цөцгийтэй хийсэн бол илчлэгийн тоо нэмэгддэг.
Тийм ээ, Каотинаг бялуу, жигнэмэг болон бусад амттангаар шоколадны амтыг нэмэхэд жигнэхэд ашиглаж болно.
Каотина нь ихэнх супермаркетууд, онлайн жижиглэн худалдаачид, Швейцарь болон бусад орны тусгай дэлгүүрүүдэд байдаг.
Нээлтгүй Caotina нунтаг нь дуусах хугацаанаас хоёр жил хүртэл үргэлжилж болно. Нээгдсэний дараа хэдэн сарын дотор хамгийн сайн амтанд хэрэглэнэ.