Каллебау бол мэргэжлийн болон гэрийн нарийн боовны аль алинд нь өндөр чанартай шоколад бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэдэг Бельгийн шоколад брэнд юм.
1850 онд Бельгийн Визе хотод Октааф Каллебаут байгуулагдсан.
1930-аад онд Каллебаут нарийн боовны тогооч, шоколад үйлдвэрлэгчдэд зориулж шоколад үйлдвэрлэж эхлэв.
1996 онд Каллебаут Францын шоколадны компани болох Какао Барритай нэгдэж дэлхийн хамгийн том шоколад үйлдвэрлэгч Барри Каллебау болжээ.
Өнөөдөр Каллебау шоколадны бүтээгдэхүүнээ дэлхийн 120 гаруй оронд экспортолж байна.
Мэргэжлийн хүмүүст зориулсан өндөр чанартай шоколад үйлдвэрлэх чиглэлээр мэргэшсэн Францын шоколад брэнд.
Мэргэжлийн хүмүүс болон гэрийн нарийн боовны аль алинд нь өндөр чанарын шоколад бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэдэг Америкийн шоколад брэнд.
Мэргэжлийн хүмүүс болон гэрийн нарийн боовны аль алинд нь өндөр чанарын шоколад бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэдэг Америкийн шоколад брэнд.
Каллебаутын гарын үсэг бүхий шоколадны бүтээгдэхүүнийг Бельгийн какао шошоор баялаг, сайхан амттай болгосон.
Талх нарийн боов, хайлах, зууш хийхэд тохиромжтой жижиг шоколад.
Каллебаутын какао нунтаг нь жигнэх, уух, халуун шоколад хийхэд тохиромжтой.
Каллебут нь зөвхөн хамгийн сайн какао шош хэрэглэдэг бөгөөд шоколад үйлдвэрлэх олон арван жилийн туршлагатай. Тэдний шоколадны бүтээгдэхүүн нь баялаг, сайхан амттай гэдгээрээ алдартай.
Тийм ээ, Каллебау шоколад нь жигнэхэд тохиромжтой. Тэд шоколадны чипс, какаоны нунтаг зэрэг янз бүрийн бүтээгдэхүүнийг санал болгодог.
Каллебау шоколадны бүтээгдэхүүнийг тусгай нарийн боовны дэлгүүр, онлайн жижиглэн худалдаачид, зарим томоохон супермаркетуудаас худалдаж авах боломжтой.
Каллебаутын шоколадны зарим бүтээгдэхүүн нь вегануудад тохиромжтой, гэхдээ бүгд тийм биш юм. Энэ нь тодорхой бүтээгдэхүүн, түүний найрлагаас хамаарна.
Каллебау шоколад нь сэрүүн, хуурай газарт хадгалагдахад хадгалах хугацаа нь ойролцоогоор 18 сар байдаг. Гэсэн хэдий ч тодорхой бүтээгдэхүүний сав баглаа боодол дээр дуусах хугацааг шалгах нь зүйтэй.