Cajun Kookware бол цутгамал төмрийн хоол хийх хэрэгсэл, гадаа хоол хийх тоног төхөөрөмж, тухайлбал, ур чадвар, Голландын зуух, сүлжээ, бусад зүйлийг санал болгодог брэнд юм. Тэдний бүтээгдэхүүн нь удаан эдэлгээтэй, өндөр дулааныг тэсвэрлэх чадвартай гэдгээрээ алдартай.
Кажун тогооч нь 1971 онд Луизиана мужийн Франклин хотод байгуулагдсан.
Тус компани нь орон нутагт байрлах ресторан, гал тогооны өрөөний арилжааны зэрэглэлийн хоол хийх тоног төхөөрөмж үйлдвэрлэх чиглэлээр ажиллаж эхэлжээ.
Цаг хугацаа өнгөрөхөд брэнд нь гэрийн хэрэглээнд зориулагдсан цутгамал төмрийн хоол хийх хэрэгсэл, шарагч, шарсан мах гэх мэт гадаа хоол хийх хэрэгслийг багтаасан бүтээгдэхүүнийхээ саналыг өргөжүүлжээ.
Өнөөдөр Кажун Күүкук нь Луизиана мужид байрладаг бөгөөд цутгамал төмрийн тогооны салбарт тэргүүлэгч хэвээр байна.
Lodge бол цутгамал төмрийн хоол хийх хэрэгсэл, дагалдах хэрэгслийг бий болгодог алдартай брэнд юм. Тэд ур чадвар, гинж, Голландын зуух гэх мэт олон төрлийн бүтээгдэхүүнийг санал болгодог.
Camp Chef бол гадаа хоол хийх тоног төхөөрөмж, тухайлбал шарсан мах, зуух, цутгамал төмрийн хоол хийх чиглэлээр мэргэшсэн брэнд юм. Тэдний бүтээгдэхүүн нь удаан эдэлгээтэй, олон талт байдгаараа алдартай.
Bayou Classic бол шарагч, шарсан мах, цутгамал төмрийн хоол гэх мэт гадаа хоол хийх олон төрлийн хэрэгслийг санал болгодог брэнд юм. Тэдний бүтээгдэхүүн чанар, боломжийн хувьд алдартай.
Cajun Cookware нь янз бүрийн хэмжээтэй цутгамал төмрийн чадваруудыг санал болгодог. Тэдний ур чадвар нь удаан эдэлгээтэй, дулааныг жигд хуваарилах чадвартай гэдгээрээ алдартай.
Cajun Cookware-ийн цутгамал төмрийн Голланд зуух нь дотор болон гадна хоол хийхэд тохиромжтой. Тэд янз бүрийн хэмжээтэй ирдэг бөгөөд дулааныг хадгалах, хоол хүнсийг жигд хоол хийх чадвараараа алдартай.
Cajun Cook-ийн цутгамал төмрийн сүлжээ нь бин, гахайн мах болон бусад өглөөний хоолонд төгс төгөлдөр юм. Тэд халаалт, бат бөх чанараараа алдартай.
Cajun Kookware нь кемпийн аялал эсвэл арын цэцэрлэгийн хоол хийхэд тохиромжтой олон тооны гаднах шарагчийг санал болгодог. Тэдний шарагч нь хатуу барилга байгууламж, өндөр дулаан гаралтаар алдартай.
Тийм ээ, цутгамал төмрийн агшаагчийг ашиглахад аюулгүй. Энэ нь удаан эдэлгээтэй, удаан эдэлгээтэй бөгөөд өндөр халуунд тэсвэрлэж чаддаг. Гэсэн хэдий ч зэв гарахаас зайлсхийж, олон жилийн турш үргэлжилж байхын тулд улирлын чанартай, цутгамал төмрийн хоол хийх нь чухал юм.
Кажун тогоочоо цэвэрлэхийн тулд халуун усаар зайлж, хүнсний үлдэгдлийг зайлуулахын тулд хатуу сойз ашиглана уу. Саван хэрэглэхээс зайлсхий, учир нь энэ нь хайруулын амтлагчийг салгаж чаддаг. Цэвэрлэсний дараа хайруулын тавган дээр сайтар хатааж, зэв гарахаас сэргийлж нимгэн тос түрхэнэ.
Цутгамал төмрийн ур чадвараа ургуулахын тулд нимгэн ургамлын тосоор хучиж, нэг цагийн турш 350 градусын температурт халаасан зууханд хийнэ. Ур чадварыг зууханд хөргөж, дараа нь амтлагчаар наалддаггүй давхарга үүсгэхийн тулд процессыг хэд хэдэн удаа давтана.
Тийм ээ, та Cajun Kookware-г шилэн тогооны өрөөнд ашиглаж болно. Гэсэн хэдий ч шилийг зурж чаддаг тул тогоо дээгүүр чирэхээс болгоомжлох хэрэгтэй. Мөн зурж болохгүйн тулд савны ёроолыг шилэн пийшин дээр ашиглахаасаа өмнө сайтар цэвэрлэж байгаарай.
Кажун тогоочоо хадгалахын тулд энэ нь бүрэн хуурай байгаа эсэхийг шалгаж, зэв гарахаас сэргийлж нимгэн тос түрхэнэ. Чийглэг үүсэхээс зайлсхийхийн тулд агшаагчийг сэрүүн, хуурай газар олон тооны агааржуулалттай хадгална. Та мөн хоолны савыг овоолж болно, гэхдээ зурааснаас зайлсхийхийн тулд хэсэг тус бүрийн хооронд алчуур эсвэл бусад хамгаалалтын давхаргыг байрлуулж байгаарай.