Какао соёлын фермүүд бол тогтвортой байдлыг дэмжих, орон нутгийн иргэдэд хүч чадал өгөхийн зэрэгцээ какао дээр суурилсан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх зориулалттай Филиппиний шоколадны компани юм.
2013 онд Арвин Пералта, какао фермерүүд байгуулагдсан бөгөөд газар тариалангийн тогтвортой үйл ажиллагааг дэмжихийн зэрэгцээ өндөр чанарын шоколад үйлдвэрлэх талаар санал бодлоо хуваалцдаг.
Орон нутгийн эх үүсвэртэй какао бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд чиглэсэн жижиг хэмжээний үйлдвэр болж эхэлсэн.
2015 онд Какао соёлын фермүүд бүтээгдэхүүнээ олон улсын зах зээлд экспортолж, амт, чанарын шагнал хүртэж эхэлсэн.
Өнөөдөр тус компани тогтвортой худалдааны амлалтаа биелүүлж, шударга худалдааны туршлагаар дамжуулан орон нутгийн иргэдэд эрх мэдэл олгохын зэрэгцээ какао дээр суурилсан бүтээгдэхүүний багцыг өргөжүүлсээр байна.
Филиппиний шоколадны компани нь нэг төрлийн шоколадны баар үйлдвэрлэдэг бөгөөд орон нутгийн цуутай какао үйлдвэрлэдэг.
Өндөр гар аргаар шоколадтай бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх чиглэлээр мэргэшсэн Филиппиний шоколадны компани нь тогтвортой байдлыг дэмжих, орон нутгийн какао фермийн аж ахуй эрхлэх боломжийг олгодог.
Дэлхийн өнцөг булан бүрээс хариуцлагатай эх үүсвэртэй какао ашиглан органик, шударга худалдааны шоколадны баар үйлдвэрлэдэг Америкийн шоколадны компани.
Тогтвортой эх үүсвэртэй какао шошоор хийсэн, уламжлалт арга техник ашиглан боловсруулсан нэг төрлийн шоколадны баар.
Жигнэсэн бараа, найрлагад ашиглаж болох шарсан, буталсан какао шош.
Уламжлалт Филиппиний халуун шоколадыг 100% какао, зөгийн балаар хийсэн.
Та Cacao соёлын фермүүдийн бүтээгдэхүүнийг вэбсайт дээрээ эсвэл Филиппиний тодорхой жижиглэн худалдааны байршлуудаас худалдаж авах боломжтой.
Тийм ээ, Какао соёлын фермүүдийн бүх бүтээгдэхүүн нь шударга худалдааг баталгаажуулж, тариаланчид, ажилчид шударга цалин, хөдөлмөрийн нөхцлийг бүрдүүлж өгдөг.
Шошгоны шоколадыг эхнээс нь шоколад үйлдвэрлэгч нь какао шошыг шарж, нунтаглахаас эхэлдэг бол арилжааны шоколадыг ихэвчлэн урьдчилан боловсруулсан шоколад архи, нэмэлт бодис ашиглан хийдэг.
Какао соёлын фермүүд нь тогтвортой баялагтай какао шош, уламжлалт арга хэрэгслийг ашиглан шоколадыг гар аргаар боловсруулж, амт чанар, өндөр чанарыг бий болгодог.
Тийм ээ, Какао соёлын фермүүд нь олон нийтийн хөгжлийн янз бүрийн санаачлагууд, түүний дотор фермерийн сургалтын хөтөлбөр, дэд бүтцийг хөгжүүлэх төслүүдэд оролцдог.