Big Green Egg бол хоол хийх олон талт байдал, өндөр чанарын гар урлал гэдгээрээ алдартай камадо маягийн керамик нүүрс шарсан махны брэнд юм. Тэд хоол хийх олон төрлийн хэрэгсэл, хэрэгслийг санал болгодог.
Big Green Egg-ийг анх 1974 онд Японы уламжлалт камадо пийшинээр онгод оруулсан Эд Фишер үйлдвэрлэж байжээ.
Компани нь дэлхийн хэмжээнд өргөжиж, гар урлалын чанар, шинэлэг дизайн дээр анхаарлаа төвлөрүүлсээр байна.
Сүүлийн жилүүдэд брэнд нь гэрийн тогооч, мэргэжлийн тогооч нарын дунд үнэнч дагаж мөрдөх чадварыг бий болгож, шарсан мах, шарсан махны ертөнцөд дуртай шашин шүтлэг болжээ.
Камадо Жо бол янз бүрийн хэмжээ, онцлог шинж чанарыг санал болгодог камадо маягийн керамик шарсан махны брэнд юм. Тэдгээр нь агаарын өргөлтийн нугас, хуваах & Conquer хоол хийх системээр алдартай.
Вебер бол мах, нүүрс, цахилгаан шарсан махыг санал болгодог шарсан махны салбарт алдартай брэнд юм. Тэд мөн шарах, тамхи татах олон төрлийн хэрэгслүүд, хэрэгслийг санал болгодог.
Traeger бол тав тухтай, ашиглахад хялбар гэдгээрээ алдартай модоор ажилладаг үрлэн мах юм. Тэд янз бүрийн хэмжээ, онцлог шинж чанарыг санал болгодог бөгөөд гэрийн хоол, гадаа сонирхогчдын дунд түгээмэл байдаг.
Big Green Egg нь брэндийн хамгийн том бүтээгдэхүүн бөгөөд мини-XXL хүртэлх хэмжээтэй байдаг. Энэ бол камадо маягийн нүүрс шарах мах бөгөөд хоол хийх олон талт, тогтвортой температурыг хадгалах чадвартай гэдгээрээ алдартай.
Том Ногоон өндөгний хальс нь мах шарах тогтвортой платформ өгдөг бөгөөд хялбар хөдөлгөөн хийх боломжийг олгодог дагалдах хэрэгсэл юм. Энэ нь металл, мод зэрэг төрөл бүрийн хэмжээ, материалаар боломжтой.
Том Ногоон өндөг ConvEGGtor нь шууд бус хоол хийх, мах шарахдаа тамхи татах боломжийг олгодог дулааны дефлектор юм. Шарсан махны янз бүрийн загварт нийцэхийн тулд хэд хэдэн хэмжээтэй байдаг.
Big Green Egg бол хоол хийх олон талт, өндөр чанартай гар урлал гэдгээрээ алдартай камадо маягийн нүүрс шарах мах юм. Энэ нь керамик материалаар хийгдсэн бөгөөд удаан хоол хийх хугацаанд тогтвортой температурыг хадгалж чаддаг.
Том Ногоон өндөг нь бусад шарсан махтай харьцуулахад илүү сайн хоол хийх чадвар, бат бөх чанарыг санал болгодог тул үнэтэй байдаг гэж олон хүн үздэг. Гэсэн хэдий ч хатуу төсөвтэй эсвэл хааяа шарсан мах хийдэг хүмүүст энэ нь хамгийн сайн сонголт биш байж магадгүй юм.
Та Big Ногоон өндөг дээр мах, далайн хоол, хүнсний ногоо, тэр ч байтугай пицца, талх зэрэг олон төрлийн хоол хийж болно. Шарсан махны олон талт байдал, тогтвортой температурыг хадгалах чадвар нь хоол хийх, тамхи татах, шарах зэрэг олон төрлийн хоолонд тохиромжтой.
Том Ногоон өндөгийг халаахад шаардагдах хугацаа нь шарах хэмжээ, хэрэглэж буй нүүрсний хэмжээ зэргээс хамаарч өөр өөр байж болно. Гэсэн хэдий ч хүссэн температурт хүрэхийн тулд ерөнхийдөө 15-20 минут шаардагддаг бөгөөд сараалж нь дулаалга, агаар нэвтрүүлдэггүй лацны ачаар тэр температурыг хэдэн цагийн турш хадгалж чаддаг.
Том Ногоон өндөгийг цэвэрлэхийн тулд эхлээд үлдэгдэл нүүрс, үнсийг мах шарахнаас зайлуулах хэрэгтэй. Дараа нь шарсан сойз эсвэл хусуур ашиглан хоол хийх гадаргуугаас үлдсэн хог хаягдлыг зайлуулна. Эцэст нь та мах шарах дотор талыг чийгтэй даавуу эсвэл хөвөнөөр арчиж хаях боломжтой. Керамик бүрхүүлийг гэмтээж болох хатуу химийн бодис, зүлгүүрийн материалыг ашиглахгүй байх нь чухал юм.