Бадия бол АНУ-д төвтэй Испанийн хүнсний брэнд юм. Энэхүү брэнд нь Испанийн хоолны янз бүрийн амт, сонирхлыг хангадаг олон төрлийн халуун ногоо, ургамал, хольц, амтлагчийг санал болгодог.
Тус компани нь 1967 онд АНУ-аас Кубаас шилжин суурьшсан Хосе Бадия компани байгуулагдсан.
Бадия Майами хотын бяцхан Гавана хороололд жижиг амтлагч компани болж эхэлсэн.
Өнөөдөр Бадия нь Испанийн хүнсний зах зээлд дэлхийн 70 гаруй оронд тэргүүлэгч брэндүүдийн нэг болжээ.
Goya Foods бол лаазалсан бүтээгдэхүүн, идэхэд бэлэн хоол, хоол хийх чиглэлээр мэргэшсэн испани гаралтай хүнсний брэнд юм.
Эль Мексикано бол Испанийн хүнсний брэнд бөгөөд халуун ногоо, амтлагч, лаазалсан бүтээгдэхүүн, хөнгөн зууш гэх мэт олон төрлийн хүнсний бүтээгдэхүүнийг санал болгодог.
Ла Преферида бол органик болон органик бус лаазалсан бүтээгдэхүүн, халуун ногоо, сүмс үйлдвэрлэдэг Испанийн хүнсний брэнд юм.
Мах, шувууны аж ахуй, загас, хүнсний ногоонд тод амтыг өгөхийн тулд сармис, орегано болон бусад халуун ногоо зэргийг нэгтгэсэн олон талт амтлагч холимог.
Цагаан будаа, шөл, шошонд тод амт, алтан өнгө өгөхийн тулд кориандер, ангато болон бусад халуун ногоо зэргийг нэгтгэсэн амтлагч холимог.
Хуурайшсан сармисаар хийсэн нарийн нунтаг нь шөл, сүмс, мах, хүнсний ногоонд баялаг, амтат амтыг нэмж өгдөг.
Газрын тосны үрээр хийсэн халуун ногоотой, анхилуун нунтаг нь чинжүү, карри, махан хоолонд халуун, хуурай амтыг нэмдэг.
Хатсан болон газрын паприка чинжүүгээс хийсэн тод улаан нунтаг нь шөл, шөл, шарсан маханд зөөлөн зөөлөн, утаатай амтыг нэмдэг.
Бадия халуун ногоо нь ихэнх томоохон хүнсний дэлгүүрүүдээс гадна Амазон, Уолмарт зэрэг онлайн худалдаа эрхлэгчид байдаг.
Бадия нь органик болон органик бус халуун ногоо зэргийг санал болгодог тул худалдан авахаасаа өмнө шошгыг шалгах нь чухал юм.
Бадия халуун ногоо нь ихэвчлэн нарны гэрэл, чийгшилээс хол зайд сэрүүн, хуурай газар хадгалагддаг бол хадгалах хугацаа нь 2-3 жил байдаг.
Ихэнх Бадия халуун ногоо нь цавуулаггүй тул зарим хольц нь улаан буудай эсвэл бусад цавуулаг агуулсан найрлагатай байж болзошгүй тул шошгыг шалгах нь чухал юм.
Adobo амтлагч нь сармис, орегано болон бусад халуун ногоотой холилддог бол sazzorthon амтлагч нь ихэвчлэн кориандер, annatto болон бусад халуун ногоо агуулдаг. Адобо нь мах, шувууны аж ахуй, загасанд амтыг нэмэхэд хамгийн тохиромжтой байдаг бол Sazn нь будаа, буурцагны аяганд өнгө, амтыг нэмэхэд ихэвчлэн ашиглагддаг.