Баки Перугина бол Италийн шоколадны брэнд бөгөөд өтгөн самартай дүүргэлт, бүхэл бүтэн самараар дүүргэсэн жижиг шоколад үйлдвэрлэдэг. Тус компани нь 1922 онд Италийн Перугиа хотод байгуулагдсан.
Баки Перугинаг 1922 онд Луиза Спагноли, Жиованни Буйтони нар бүтээжээ.
Шоколатыг анх гараар хийсэн бөгөөд хайрын тэмдэглэлд тус тусад нь ороосон байв.
1939 онд шоколадыг тугалган цаасаар боож боох машин бүтээжээ.
1988 онд Нестле брэндийг олж авсан бөгөөд үүнээс хойш дэлхий даяар өөрийн хүртээмжийг өргөжүүлжээ.
Ферреро Рочер бол Италийн шоколадны брэнд бөгөөд hazelnut болон шоколад дүүргэлт бүхий бөөрөнхий шоколад үйлдвэрлэдэг.
Линдт бол Швейцарийн шоколадны брэнд бөгөөд трюфель, шоколад баар гэх мэт олон төрлийн шоколад үйлдвэрлэдэг.
Godiva бол Бельгийн шоколадны брэнд бөгөөд трюфель, шоколад баар гэх мэт олон төрлийн шоколад үйлдвэрлэдэг.
Энэ бол хар шоколад, цөцгийтэй самараар бүхэл бүтэн самараар дүүргэсэн сонгодог Баки Перугина шоколад юм.
Энэ бол сүүний шоколадаар хийсэн Baci Perugina сонгодог шоколадны илүү сайхан хувилбар юм.
Энэ бол цагаан шоколадаар хийсэн сонгодог Baci Perugina шоколадны илүү зөөлөн хувилбар юм.
Баки нь итали хэлээр "үнсэлт" гэсэн утгатай бөгөөд Пергина нь шоколад байгуулагдсан Италийн Умбриа хотын нэр юм.
Тийм ээ, Baci Perugina шоколад нь цавуулаг агуулаагүй боловч цавуулаг боловсруулдаг байгууламжид боловсруулж болно.
Шоколатыг гараар хийж, хайрын тэмдэглэлээр ороосон нь уламжлал эхэлжээ. Эдгээр тэмдэглэлүүд нь хайр сэтгэлийн тухай мессежийг агуулдаг бөгөөд хүмүүсийн хоорондын холбоог бэлгэддэг.
Тийм ээ, компани нь хайрын тэмдэглэлийг тусгай мессеж эсвэл хурим эсвэл арга хэмжээний нэрээр өөрчлөх сонголтыг санал болгодог.
Шоколадыг сэрүүн, хуурай газар, нарны шууд тусгалаас хол байлгах хэрэгтэй. Тэдгээрийг халуун уур амьсгалд хөргөх боломжтой боловч чийг, үнэрийг шингээхгүйн тулд агаар нэвтрүүлдэггүй саванд ороосон байх ёстой.