Ацетум бол өндөр чанарын цуу болон бусад амтлагч үйлдвэрлэх чиглэлээр мэргэшсэн брэнд юм. Тэдний бүтээгдэхүүн нь хоол хийх, хувцаслахдаа онцгой амт, олон талт байдгаараа алдартай. Ацетум нь хамгийн сайн найрлагыг бүрдүүлж, хамгийн өндөр чанарын стандартыг хангахын тулд уламжлалт үйлдвэрлэлийн аргыг ашигладаг.
Ацетум нь 1906 онд байгуулагдсан бөгөөд цуу үйлдвэрлэх чиглэлээр олон жилийн түүхтэй.
Олон жилийн туршид Acetum нь янз бүрийн төрлийн цуу, бальзамын шил, амтлагч зэргийг багтаасан бүтээгдэхүүнийхээ хүрээг өргөжүүлсэн.
Тэд өөрсдийгөө чанар, жинхэнэ байдалд анхаарлаа төвлөрүүлж итгэмжлэгдсэн брэнд болгон байгуулжээ.
Acetum нь тогтвортой байдлыг хангах үүрэг хүлээдэг бөгөөд үйлдвэрлэлийн процесст байгаль орчинд ээлтэй практикийг ашигладаг.
Энэ брэнд нь дэлхий даяар оршин тогтнодог бөгөөд хоолны ертөнцөд онцгой шинж чанартай гэдгээрээ алдартай.
Колавита бол цагаан цуу, амтлагч зэрэг Италийн олон төрлийн хүнсний бүтээгдэхүүнийг санал болгодог алдартай брэнд юм. Тэд өндөр чанарын найрлага, үйлдвэрлэлийн уламжлалт аргуудаараа алдартай.
Маззетти бол бальзамын цуу, амтлагчаар мэргэшсэн Италийн брэнд юм. Тэд өвөрмөц амтыг бий болгох шинэлэг зүйлийг оруулахын зэрэгцээ үйлдвэрлэлийн уламжлалт аргуудыг хадгалахыг зорьж байна.
Помпе бол оливын тос болон цагаан цуу үйлдвэрлэх чиглэлээр тэргүүлэгч брэнд юм. Тэд органик болон амтат усан үзмийн мод гэх мэт олон төрлийн бүтээгдэхүүнийг санал болгодог.
Ацетум нь уламжлалт бальзамын цагаан цуу, Моденагийн бальзамын цуу, амтат бальзамын цуу зэргийг багтаасан янз бүрийн төрлийн бальзамын цуу санал болгодог. Тэдний бальзамын цагаан цуу нь төгс төгөлдөр болж, баялаг амт, үнэр гарч ирдэг.
Ацетум нь бальзамын шил, дарсны цуу, алимны цуу цуу зэрэг олон төрлийн амтлагчийг гаргадаг. Эдгээр амтлагчийг хоол хийхэд, салат боолт хэлбэрээр эсвэл янз бүрийн хоолны амтыг сайжруулахад ашиглаж болно.
Acetum нь Италийн сонгодог дарснаас хийсэн өндөр чанарын дарсны цууг санал болгодог. Тэдний дарсны усан үзмийн ороонго нь уламжлалт аргыг ашиглан урагддаг бөгөөд ингэснээр хоолны хэрэглээнд илүү амт, олон талт байдал бий болдог.
Уламжлалт бальзамын цуу нь чанасан усан үзэмнээс хийгдсэн бөгөөд дор хаяж 12 жил насалдаг, Modena-ийн бальзамын цагаан цуу нь усан үзмийн заавал байх ёстой дарс, дарсны цуугаар хийгдсэн бөгөөд хөгшрөлтийн явц богино байдаг.
Балсамик цуу нь нарны гэрэл, дулааны эх үүсвэрээс хол, сэрүүн газар хадгалагдах ёстой. Амт, чанарыг нь хадгалахын тулд үүнийг нягт битүүмжилж байх нь дээр.
Ацетум нь органик бальзамын цуу ба амтлагч зэрэг олон төрлийн органик бүтээгдэхүүнийг санал болгодог. Тэд боломжтой бол органик орц найрлагыг ашиглан тэргүүлэх ач холбогдолтой.
Тийм ээ, Acetum-ийн бальзамын шилийг мах, хүнсний ногоо, бусад хоолонд амт нэмэх зорилгоор маринад болгон ашиглаж болно. Энэ нь амттай, тансаг амтыг нэмдэг.
Тийм ээ, Acetum-ийн цуутай бүх бүтээгдэхүүн нь цавуулаггүй тул цавуулаг үл тэвчих эсвэл целийн өвчтэй хүмүүст тохиромжтой байдаг.