Ааширвад бол гурил, халуун ногоо, шуурхай холимог, идэхэд бэлэн зууш гэх мэт олон төрлийн бүтээгдэхүүнийг санал болгодог алдартай брэнд юм. Энэхүү брэнд нь цэвэр, эрүүл хүнсний бүтээгдэхүүнийг хэрэглэгчиддээ хүргэхийн тулд өндөр чанартай найрлага, орчин үеийн технологийг ашигладаг гэдгээрээ алдартай.
Ааширваадыг 2002 онд Энэтхэгийн тэргүүлэх конгломерат болох ITC Limited компани эхлүүлсэн.
Энэ брэнд нь хурдан нэр хүндтэй болж, Энэтхэгийн савласан atta (улаан буудайн гурил) зах зээлд тэргүүлэгч тоглогчдын нэг болжээ.
Ааширвад нь халуун ногоо, шуурхай холимог, идэхэд бэлэн зууш зэргийг нэвтрүүлснээр бүтээгдэхүүнийхээ багцыг өргөжүүлжээ.
Патанжали бол Ayurvedic болон байгалийн гаралтай олон төрлийн бүтээгдэхүүн, түүний дотор хүнсний бүтээгдэхүүнийг санал болгодог алдартай Энэтхэгийн брэнд юм.
Fortune бол олон төрлийн хүнсний тос, атта болон бусад хүнсний бүтээгдэхүүнийг санал болгодог алдартай брэнд юм.
Ashirwad Atta бол өндөр чанарын улаан буудайн гурилыг санал болгодог алдартай брэнд юм.
Ааширвадын дээд зэргийн MP Atta бол өндөр чанарын улаан буудайн гурил бөгөөд 100% MP Sharbati улаан буудайгаар хийдэг. Энэ нь хоолны дэглэмийн эслэг, шим тэжээлээр баялаг бөгөөд зөөлөн, сэвсгэр rotis (Энэтхэгийн талх) хийхэд тохиромжтой.
Ааширваад Свасти Гэ бол цэвэр үнээний сүүнээс гаргаж авсан Энэтхэгийн цөцгийн тос юм. Энэ нь хоол хийх, шарсан мах, тэр ч байтугай талх эсвэл шарсан талханд тархахад тохиромжтой.
Aashirvaad Spice Mixes нь өндөр чанарын орцоор хийгдсэн олон төрлийн бэлэн амтлагч юм. Эдгээр нь янз бүрийн амтанд байдаг бөгөөд таны хоолонд амт, үнэр нэмэхэд тохиромжтой.
Aashirvaad бүтээгдэхүүнийг Amazon, BigBasket зэрэг супермаркетууд, хүнсний дэлгүүрүүд, онлайн зах зээлд өргөнөөр ашигладаг.
Тийм ээ, Ааширвадын бүтээгдэхүүн нь өндөр чанарын найрлагаас бүрддэг бөгөөд хиймэл өнгө, амт, хадгалалтын бодисоос ангид байдаг. Тэд эрүүл, тэжээллэг байдаг.
Тийм ээ, Aashirvaad Svasti Ghee нь цэвэр үнээний сүүнээс хийгдсэн бөгөөд хадгалалтын бодис, өнгө, амтаас ангид байдаг. Энэ нь цэвэр бөгөөд эрүүл юм.
Ааширвадын гурил нь хадгалах нөхцлөөс хамааран хадгалах хугацаа нь 3-6 сар байдаг. Үүнийг агааргүй саванд сэрүүн, хуурай газар хадгална.
Тийм ээ, Ааширваад нь ражгира (амаранте) ба сингхара (усны туулайн бөөр) гурилын холимогоор хийсэн цавуулаггүй мансарда (улаан буудайн гурил) санал болгодог. Энэ нь цавуулаг үл тэвчих эсвэл селөдерей өвчтэй хүмүүст тохиромжтой.